2821
2789
عنوان

نامزدم

105 بازدید | 9 پست

بچها من ی اشتباهی کردم ی بار صدای  خونواده نامزدمم ظبط کردم 

بد پشت من خیلی بد گفتن منم ب نامزدم گفتم صدا رو پشت در شنیدم 

بچها 

حالم خیلی بده یهو  امروز سوتی دادم 

وسط دعوا گفتم صدای ظبط شده رو شنیدم 

بد اصلا ب رو خودم نیاوردم 

شوهرمم فقط گفت با ی حالت نیش خندی گفت صدای ظبط شده رو شنیدی 

دیگه هیچی نگفت 

منم اصلا ب رو خودم نیاوردم 

حالا ب نظرتون خیلی بد شد 

چیکار کنم 

میدونم کارم اشتباه بود ولی واقعا لازم بود

چیکار کنم بچها موندم توش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب ذهن خودمم رسیده بود ک صداشونو ضبط کنم ولی هنوز عملی نکردم ازین ب بعد خواستم از خونه برم بیرون گوشیمو میزارم رو حالت ضبط ببینم پشت سرم حرفی میزنن یا نه🤔🤣

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
نکن این کارو اذیت میشی  من خیلی زجر کشیدم

عیبی نداره من دوس دارم با واقعیت روب رو شم 🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /