2777
2789
عنوان

موهای دختر بیچارم از ریشه کند!

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 37 پست
الهی . عزیزم . ببین من یک عطاری بهم خیلی قاطع کن تخم شنبلیله رو بگیر .  یک قاشق غذا خوری بریز ...

ان شاالله که فایده داشته باشه

خیلی غصه میخوره! چون خیلی تابلو شده موهاش

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
نه! خیلی گریه کرد گفت سرم درد میکنه همینطوری گشتم ببینم چیزی شده یا نه دیدم یه تیکه از سرش کلا صاف ...

خب خوبه اگه خون نیومده به پیاز مو اسیبی نرسیده.

خودت با بادوم درختی سورمه درست کن.بزن به پوست سرش ؛ هم پوست سر مشکی میشه هم موهاش مجددا در میان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه اگه خون نیومده به پیاز مو اسیبی نرسیده. خودت با بادوم درختی سورمه درست کن.بزن به پوست سرش ؛ ...

دارم سورمه خودم درست کردم راست مبگید از پیش دبستانی برگرده میزنم لااقل یکم رنگش سیاه باشه کمتر میره جلو اینه بررسیشون کنه

پوست سرش صاف صاف شده موهاش از ریشه دراومدن اگر بریده میشدن اینقدر صیقلی نمیشد! ولی خب واقعا نمیدونم چرا خون نیومد!

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
خیلی گریه کرد! شش سالشه ولی خیلی روی موهاش حساسه! میگفت نزار کسی بیاد منو این شکلی ببینه! میخام سفی ...

بچه است زود درمیاد چون در حال رشده

ولی برای ظاهرش وقتی میخاین برین جایی یا کسی بیاد خونتون یکم سایه ابرو همرنگ موهاش بمال به اون قسمت که سفید نزنه

خیلی گریه کرد! شش سالشه ولی خیلی روی موهاش حساسه! میگفت نزار کسی بیاد منو این شکلی ببینه! میخام سفی ...

اوخی عزیزم 

هر شب روغن زیتون و روغن نارگیلو باهم قاطی کن بزن به اون قسمت 

من برا ابروهام این ترکیبو استفاده میکردم عالی بود

🤍🌱

موهاشو کوتاه نکن

یچیزیی هست ارایشگاه مردونه دارن نمیدونم اسمشون چیه

واسه دامادای کچل و کم مو میزنن

ازاونا بگیرو اسپری کن جای خالیا

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...

خرگوشک بگیر از عطاری بزنی سریع در میاد از همه چی عالی تره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
موهاشو کوتاه نکن یچیزیی هست ارایشگاه مردونه دارن نمیدونم اسمشون چیه واسه دامادای کچل و کم مو میزنن ...

کلا میخام کوتاهشون کنم یکم جون بگیرن از وقتی به دنیا اومده تا به حال کوتاه نکردم فقط کم کم پایینشونروکوتاه کردم. موهاش خیلی لخته و خرمایی وبلند ! اهرجا میریم خیلی تو چشمه! همش بلا میاد سر موهاش  این دفعه ی دوم بود موهاش دسته ای کنده شد!

اما خودش نمیزاره کوتاه کنم به این بهانه شاید راضی بشه بلکه موهاش پرپشت تر هم بشه

کدوم قسمت موهاش کنده؟ پشت یا جلو سر  وای بمیرم

دور از جونت عزیزم تقریبا  چند انگشت بالای گوشش!

چون جلوی موهاش هم چتریه موهای جلو نمیتونن بپوشونن اون جاهای خالی رو. اندازه ی دوتا سکه کنار هم خالی شده