2777
2789

خواستم بگم سفید ک 😑

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکی و آبی لی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کرم عالیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بارونی سرخابی دارم فک میکنم با شلوار کرم بیاد اره؟

آره با کرم هم میشه با مشکی هم میشه 

اونروز یه دختره دیدم شالش شیری بود مانتو سرخابی شلوار مشکی خیلی شیک اومد به نظرم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

عزیزم من تاپیکتون درمورد وکیوم رو خوندم و امشب سفارشش دادم ماساژ اب سرد هم اوکیه ،، ولی روغن خراطین افزایش سایز میده؟ من نمیخوام افزایش پیدا کنه ولی از طرفی انگار این روغن خودش تاثیر جدا داره 🚶 نمیدونم بخرم یانه ،، روغن سیاهدونه و زیتون هم دارم باید حتما خراطین باشه؟ موهای بدنو زیاد نکنن این روغنا 🤣🏃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم من تاپیکتون درمورد وکیوم رو خوندم و امشب سفارشش دادم ماساژ اب سرد هم اوکیه ،، ولی روغن خراطین ...

سلام قشنگم اب سرد به تنهایی جواب نمیده

وکیوم رو زیاد استفاده نکن اگه میخای بزرگتر نشه بر سفت شدنش ولی استفادع بکن

روغن خراطین جواب دهیش بعتره تو خوش فرم تر بودنش خیلی تاثیر داره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

سلام قشنگم اب سرد به تنهایی جواب نمیده وکیوم رو زیاد استفاده نکن اگه میخای بزرگتر نشه بر سفت شدنش و ...

سلام ..

اها درسته مچکرم پس روغنم میگیرم ♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !