2777
2789

فک کردم میخوای خواب خودتو تعریف کنی . . .

من خوابای خیلی عجیب زیاد دیدم ، در حدی که تو این دنیا اصلا اتفاق نمیوفتن . . .

ولی آخرین خواب عجیبی که دیدم ، دو سه شب پیش داشتم گوشت شیر و اژدها کبابی میخوردم تو ی دنیای دیگه ، خیلی با صفا و سرسبزم بود . . .

خیلی ام خوشمزه بود گوشتشون . . . حیف خواب بود گشنم شد 😂

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریشب خواب دیدم تو یع باغم وسطش ی برکه اس و چند تا قورباغه همش سرشونو میبرن تو آب و هی میان بالا بعد ی گل رز قرمز میبینم میخوام بکنمش تا میکنمش دیدم تبدیل شده ب یه لباس پرنسسی😐

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
فک کردم میخوای خواب خودتو تعریف کنی . . . من خوابای خیلی عجیب زیاد دیدم ، در حدی که تو این دنیا ...

ن منم چون خوابم زياده نميدونم كدومو بگم😂

شتت چ خواباي سمي ميبيني🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
پریشب خواب دیدم تو یع باغم وسطش ی برکه اس و چند تا قورباغه همش سرشونو میبرن تو آب و هی میان بالا بعد ...

پشماممممم سر اين عر زدممم🤣🤣🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

خواب دیدم با راک بازیگر خارجیه دوستم 

دوستم گفت حالا همه چی به کنار زبون همو چجوری میفهمیدید ؟  

جالب اینجاست ازش خوشمم نمیاد 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
خواب دیدم با راک بازیگر خارجیه دوستم  دوستم گفت حالا همه چی به کنار زبون همو چجوری میفهمیدید ؟ ...

منم خواب كسايي كه خارجي اند رو ميبينم و رفيق منم دقيقا ميگه تو زبونشو از كجا ميفهمي؟

خوشت نمياد؟🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
منم خواب كسايي كه خارجي اند رو ميبينم و رفيق منم دقيقا ميگه تو زبونشو از كجا ميفهمي؟ خوشت نمياد؟🤣

خیلی خوبه اصا خوابام خیلی جالبن خوشم میاد همین که هرچیزی تو خواب ممکنه باحاله 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
ن منم چون خوابم زياده نميدونم كدومو بگم😂 شتت چ خواباي سمي ميبيني🤣

خیلی خوابام جذابن ، اکثر مواقع دوس ندارم بیدار بشم . . .

یا دارم با هیولاها میجنگم تو خواب ، یا ی‌ مقام بالایی تو ی پادشاهی دارم به کلی آدم امر و نهی میکنم ، یا کلی خوشگل دورمه . . .

آخرین باری که خواب بد دیدم اینجوری بود که رفیق اوسکولم نشسته بود رو تیر آهن اسکلت فلزی طبقه 9 ام ، بعد یدفعه گوشیش از دستش افتاد پایین شکست ، بعد احمق خیلی به مغزش فشار آورد این قضیه خودشم پرید از اونجا پایین مرد . . .

من تو خواب در حدی پشمام ریخته بود میگفتم سسخل چیکار کردی چرا پریدیییی خب الان مردی که . . . تکونم نمیخوری . . . بعد که مطمئن شدم مرده از خواب پریدم ،. تا بیدار شدم اذون گفت همون موقع بهش پیام دادم صدقه بده بیدار شدی خواب بد دیدم

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خیلی خوابام جذابن ، اکثر مواقع دوس ندارم بیدار بشم . . . یا دارم با هیولاها میجنگم تو خواب ، یا ی‌ ...

منم بودم ميپريدم🤣🤣🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!