2777
2789
خواب تو چي بود؟ @army_parandam    

نیو آرمی بودم 

ی لحظه رو مبل دراز کشیدم جیهوپ و دیدم بالا سرم بعد دستم و باز کردم اود تو بغلم منم دستم و گذاشتم رو قلبش پمپاژ قلبش و حس کردم بیدار ک شدم دیرم دسم رو شیکممه🙄

جیمینم ک ی بار خواب دیدم داره بام بازی میکنه منم ی بچم برام بیبی شارک میخونه🤣

من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بیشتر ببینید
نیو آرمی بودم  ی لحظه رو مبل دراز کشیدم جیهوپ و دیدم بالا سرم بعد دستم و باز کردم اود تو بغلم ...

اوههه جيهوپ عاشقت شدهه😂

وايي جرر تصور جيمين درحالي كـ داره بيبي شارك ميخونه گاده🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوههه جيهوپ عاشقت شدهه😂 وايي جرر تصور جيمين درحالي كـ داره بيبي شارك ميخونه گاده🤣

🤣🤣🤣🤣

من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بیشتر ببینید
وايي جيمينن بيبي شارك دودودودودودو🤣

🗿🚬

🤣🤣🤣 ملت خواب ماچ و بغل میبینن من ...

بیشتر ببینید
🗿🚬 🤣🤣🤣 ملت خواب ماچ و بغل میبینن من ...

حقق

من خواب ديدم رفتم عروسي تو كره و اون مكان مقدس با شكوه(زارت)بعد عروس دوماد وارد ميشن ديدم رفيقم و شِرِك بودن😐🤣🤣

قسمت رقصشون فقطط🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

خواب دیدم ساعت سه صبحه  بعد من دارم عین گیما اسکلتارو دارم میکشم 😐 بعدش که همشونو کشتم  نوبت زامبیا بود یعنی یه جورایی رفتم مرحله بعد بع از کشتن  دیدم ساعت ۵ صبحه و خورشید طلوع کرده بعدشم از پنجره خونمون رفتم بیرون بعد دختر خالمو دیدم بهم گفتش بیدار شو این خوابو داری کلا بیخودی میبینی😐😐همون موقع هم بیدار شدم ولی دوباره خوابیدم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
بیشتر ببینید
حقق من خواب ديدم رفتم عروسي تو كره و اون مكان مقدس با شكوه(زارت)بعد عروس دوماد وارد ميشن ديدم رفيقم ...

وایی چه سمم😂😂

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
بیشتر ببینید
خواب دیدم ساعت سه صبحه  بعد من دارم عین گیما اسکلتارو دارم میکشم 😐 بعدش که همشونو کشتم  ن ...

گادد تو كلا قفلي زدي رو اين بازيه😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

اونموقع برا خودم یه پا گیمر بودم 

اونموقع جوون بودم(من حتی هنوز نو جوونم نیستم)😂😂

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣خدايا بيا تاپيك اخرم

باشه الان میام

بیشتر ببینید
حقق من خواب ديدم رفتم عروسي تو كره و اون مكان مقدس با شكوه(زارت)بعد عروس دوماد وارد ميشن ديدم رفيقم ...

🙄🙄🙄 پرام

بیشتر ببینید