ی لحظه رو مبل دراز کشیدم جیهوپ و دیدم بالا سرم بعد دستم و باز کردم اود تو بغلم منم دستم و گذاشتم رو قلبش پمپاژ قلبش و حس کردم بیدار ک شدم دیرم دسم رو شیکممه🙄
جیمینم ک ی بار خواب دیدم داره بام بازی میکنه منم ی بچم برام بیبی شارک میخونه🤣
من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب دیدم ساعت سه صبحه بعد من دارم عین گیما اسکلتارو دارم میکشم 😐 بعدش که همشونو کشتم نوبت زامبیا بود یعنی یه جورایی رفتم مرحله بعد بع از کشتن دیدم ساعت ۵ صبحه و خورشید طلوع کرده بعدشم از پنجره خونمون رفتم بیرون بعد دختر خالمو دیدم بهم گفتش بیدار شو این خوابو داری کلا بیخودی میبینی😐😐همون موقع هم بیدار شدم ولی دوباره خوابیدم
ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است
حقق من خواب ديدم رفتم عروسي تو كره و اون مكان مقدس با شكوه(زارت)بعد عروس دوماد وارد ميشن ديدم رفيقم ...
وایی چه سمم😂😂
ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است