2777
2789
عنوان

طلاق

245 بازدید | 13 پست

خانوما طرف های ما به طلاق به چشم خوب نگا نمیکنن و من پدر هم ندارم خواهر بزرگترم طلاق میخواد بگیره و تو ازدواج من هم تاثیر میزاره خواستگار ها ازم دلیل طلاقش رو میپرسن یه بار یکیش. گف نکنه تو هم ناسازگار باشی ناخودآگاه فکر میکنن ک چرا دختر طلاق گرفته نمی‌دونم چطوری توضیح بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خواستگارها خیلی غلط کردن

شاید شوهر خواهرت یه عوضی خائن بوده تقصیر خواهر شما چیه که باید بسوزه و بسازه؟

صبر کن قسمت واقعیت این چیزارو در نظر نمیگیره فقط تورو میخواد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خواستگارها خیلی غلط کردن شاید شوهر خواهرت یه عوضی خائن بوده تقصیر خواهر شما چیه که باید بسوزه و بسا ...

من نمی‌دونم به خواستگار ها چطوری بگم اینا حتی یه عروسی رو برا خواهرم نگرفتن همینجوری بردنش خونه خودش به شدت خانواده خسیس و نفهمی بودن ولی اینا رو به خواستگارام گفتنی هم انگاری خودمون میایم پایین 

منطقیه 🙃

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

ب نظرم بگو من در جریان زیروبم زندکیشون نیستم این تصمیمی بوده ک دونفر گرفتن

چرا میپرسین؟؟

اگه دیدی میگن خب نکنه توام فلان و نکنه خواهرت فلان،مودبانه پاشو و در و باز کن و بگو خوش اومدین ،بای

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بگو تفاهم نداشتند شوهرش اون چیزی که قبل عقد نشون میداد نبود 

قرار هم نیست ادم خودشو بدبخت کنه .ولی همه دخترا با هزار دل امید ازدواج میکنند کسی دلش نمیخواد جدا بشه تا مجبور نشه