خانوما طرف های ما به طلاق به چشم خوب نگا نمیکنن و من پدر هم ندارم خواهر بزرگترم طلاق میخواد بگیره و تو ازدواج من هم تاثیر میزاره خواستگار ها ازم دلیل طلاقش رو میپرسن یه بار یکیش. گف نکنه تو هم ناسازگار باشی ناخودآگاه فکر میکنن ک چرا دختر طلاق گرفته نمیدونم چطوری توضیح بدم
خواستگارها خیلی غلط کردن شاید شوهر خواهرت یه عوضی خائن بوده تقصیر خواهر شما چیه که باید بسوزه و بسا ...
من نمیدونم به خواستگار ها چطوری بگم اینا حتی یه عروسی رو برا خواهرم نگرفتن همینجوری بردنش خونه خودش به شدت خانواده خسیس و نفهمی بودن ولی اینا رو به خواستگارام گفتنی هم انگاری خودمون میایم پایین
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
ب نظرم بگو من در جریان زیروبم زندکیشون نیستم این تصمیمی بوده ک دونفر گرفتن
چرا میپرسین؟؟
اگه دیدی میگن خب نکنه توام فلان و نکنه خواهرت فلان،مودبانه پاشو و در و باز کن و بگو خوش اومدین ،بای
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅