2777
2789
عنوان

کتک خوردم🥲🥲

336 بازدید | 17 پست

پنجشنبه شب با شوهرم دعوا کردم به ناحق کتکم زد زد تو صورتک جا انگشتاش رو صورتم میسوخت ولی فقط گریه کردم هیچی نگفتم با گریه خوابم برد 

صبح که بیدار شد یکی از فامیلای خیلی دورمون زنگ زد گفت دیشب خاب مامانتو دیدم گفتش بهت بگم اینقدر گریه نکنی 

میگفت مامانت گفته دستایی من جون نداره بهش زنگ بزنم تو بهش زنگ بزن بگو اینقدر گریه نکنه 

مامانم هفت ساله فوت کرده پرام و پشمام با هم ریخت وقتی شنیدم

هعی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمت کنه مادرت رو.‌ منم تا چیزی میشه خواب بابام رو میبینم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

آره:)

اینجور خوابا خیلی پیش میاد

ی شب مامانم خواب دید پدر خدابیامرزش ناراحت بوده گفته چرا نمیاید دیدنم؟

فرداش میرن سر قبر

شبش خواب میبینه که خیلی خوشحال بوده

شب تشییع جنازه ی بنده خدایی خواب میبینه با تمام اموات خوشحالن

🌷🌷👏

حضرت عشق مادر ❤️

خدایی هیچکس مادر نمیشه ❤️❤️❤️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

عزیزم 😔 خدا بیامرزه از ناراحتیت مادرتم ناراحته

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

اشکم در اومد 😢طفلی مامانت اون دنیا هم نگرانته،چرا انقد مظلومی اینجور مردا دلشون نمیسوزه اصن محلش نذار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من انقد دختر ساده ای بودم ازدواج که کردم فکر میکردم شوهرم اندازه مادرم قراره برام دل بسوزونه😅مرد خوبیه ولی هیشکی مث مادر دلسوز نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..