2777
2789
عنوان

میشه بیایین..

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی درست نمیشه واقعا امیدی ندارم دیگ ب این زندگی

این حرفو نزن . همه ما توی زندگی خیلی مشکل داریم از مشکلات مادی بگیر تا عاطفی و... ولی قرار نیست آدم با یه مشکل جا بزنه . اونیکه جا میزنه یا مثل شما به ... فکر میکنه فقط و فقط خودش ضرر میکنه نه هیچکس دیگه . هر کاری راه داره خوب فکر کن . کاش میگفتی مشکل کجاست؟

این حرفو نزن . همه ما توی زندگی خیلی مشکل داریم از مشکلات مادی بگیر تا عاطفی و... ولی قرار نیست آدم ...

خیلی خستم نمیتونم کل زندگیموبگم براتون ولی درهمین حد بدونید ک الان واقعابریدم هرجای این زندگی رونگاه میکنم هیچی نیست نمیدونم چکارکنم اونقدر شکست داشتم توزندگیم حس میکنم دیگ نمیتونم پاشم

🕊✨🤲🏻

عزیزم شما توان پرداخت هزینه مشاوره رو نداری همینجا مشکلت رو بگو از تجربه بقیه لااقل استفاده کن

عزیزم اینجا جزئیات زندگیتو بگی یا مورد حمله قضاوت یسریی نی نی سایتی ها قرارمیگیری یا یسری ها قصدسواستفاده دارن

🕊✨🤲🏻

دوماهه عقدم خیلی دارم عذاب میکشم ی ادم خودخواه بشدت  شکاک دهن لق دهن بین ک هیچی توجهی نداره

ببین من دوست ندارم شعاری حرف بزنم ولی اینا همش راه داره بشین حرف بزن برید مشاوره . ته تهش اینه که ازش جدا شو . قرار نیست وقتی نمیتونی کناربیایی خودتو از بین ببری که 

الان باهاش زندگی میکنی یا خونه پدرتی؟ 

ببین من دوست ندارم شعاری حرف بزنم ولی اینا همش راه داره بشین حرف بزن برید مشاوره . ته تهش اینه که از ...

خونه بابامم شرایطم طوری نمیتونم جدابشم کاش میتونستم بزارم برم بهش میگم بریم مشاوره میگه مگه دیوونم 

🕊✨🤲🏻

خونه بابامم شرایطم طوری نمیتونم جدابشم کاش میتونستم بزارم برم بهش میگم بریم مشاوره میگه مگه دیوونم&n ...

بهش بگو همینطور که سرما میخوری میری دکتر بهت دارو میده وقتی آدم روانش آرام نیست باید بره پیش مشاور.  مشاور اگر لازم بدونه میگه برو پیش روانپزشک تا دارو بهت بده . هرکسی که میره پیش روانپزشک یا روانشناس که دیوونه نیست . . ضمنا من از شرایطت خبر ندارم ولی این حرفو نزن که شرایط جور نیست برای طلاق . طلاق درسته آخرین راهه ولی بعضی وقتا لازمه . دختر خوب اگر نتونستی زندگیتو درست کنی بهش فکر کن ولی اونیکه گفتی رو اصلا موافق نیستم باهاش