2777
2789
عنوان

میشه بیایین..

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 41 پست
بهش بگو همینطور که سرما میخوری میری دکتر بهت دارو میده وقتی آدم روانش آرام نیست باید بره پیش مشاور. ...

میام ب طلاق فکزمیکنم بعدمیوفتم یادشرایط خانودگیم پشیمون میشم... میام بمونم درسش کنم مشکل اینجاست قبول نداره مشکل داره حق ندارم بگم این رفتارش اشتباه چیزی بگم هرچی ازدهنش درمیادبهم میگ 

🕊✨🤲🏻

میام ب طلاق فکزمیکنم بعدمیوفتم یادشرایط خانودگیم پشیمون میشم... میام بمونم درسش کنم مشکل اینجاست قبو ...

نترس . قوی باش . باهاش حرف بزن درآخر اگر نشد جدا شو . فکر کسی رو نکن اونیکه مهمه خودتی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایط خانواده ت چطوریه؟ وضع مالی شون منظورته ؟‌ با شوهرت چطوری آشنا شدی ؟ اصلا ازدواجت بخاطر فرار از ...

شرایطشون اینه روزگارم سیاه میشه برگردم وازدواجم بخاطر فرارازخانوادم بود خانوادم مشکل مالی ندارن، شوهرم فامیل دوره 

🕊✨🤲🏻

شرایطشون اینه روزگارم سیاه میشه برگردم وازدواجم بخاطر فرارازخانوادم بود خانوادم مشکل مالی ندارن، شوه ...

یعنی بخاطر فرار از چاله افتادی توی چاه 

خانواده ت پدر مادرت باهم خوب نیستید ؟ سختگیری دارن ؟ خواهر برادر هم داری ؟ اونا چجورین ؟ 

یعنی بخاطر فرار از چاله افتادی توی چاه  خانواده ت پدر مادرت باهم خوب نیستید ؟ سختگیری دارن ؟ خ ...

نمیتونم اینجا همه چیزو بگم فقط میتونم بگم شرایط خوبی خونه بابام ندارم

🕊✨🤲🏻