2777
2789
عنوان

میشه بیایین..

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 41 پست
بهش بگو همینطور که سرما میخوری میری دکتر بهت دارو میده وقتی آدم روانش آرام نیست باید بره پیش مشاور. ...

میام ب طلاق فکزمیکنم بعدمیوفتم یادشرایط خانودگیم پشیمون میشم... میام بمونم درسش کنم مشکل اینجاست قبول نداره مشکل داره حق ندارم بگم این رفتارش اشتباه چیزی بگم هرچی ازدهنش درمیادبهم میگ 

🕊✨🤲🏻

میام ب طلاق فکزمیکنم بعدمیوفتم یادشرایط خانودگیم پشیمون میشم... میام بمونم درسش کنم مشکل اینجاست قبو ...

نترس . قوی باش . باهاش حرف بزن درآخر اگر نشد جدا شو . فکر کسی رو نکن اونیکه مهمه خودتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط خانواده ت چطوریه؟ وضع مالی شون منظورته ؟‌ با شوهرت چطوری آشنا شدی ؟ اصلا ازدواجت بخاطر فرار از ...

شرایطشون اینه روزگارم سیاه میشه برگردم وازدواجم بخاطر فرارازخانوادم بود خانوادم مشکل مالی ندارن، شوهرم فامیل دوره 

🕊✨🤲🏻

شرایطشون اینه روزگارم سیاه میشه برگردم وازدواجم بخاطر فرارازخانوادم بود خانوادم مشکل مالی ندارن، شوه ...

یعنی بخاطر فرار از چاله افتادی توی چاه 

خانواده ت پدر مادرت باهم خوب نیستید ؟ سختگیری دارن ؟ خواهر برادر هم داری ؟ اونا چجورین ؟ 

یعنی بخاطر فرار از چاله افتادی توی چاه  خانواده ت پدر مادرت باهم خوب نیستید ؟ سختگیری دارن ؟ خ ...

نمیتونم اینجا همه چیزو بگم فقط میتونم بگم شرایط خوبی خونه بابام ندارم

🕊✨🤲🏻

نمیتونم اینجا همه چیزو بگم فقط میتونم بگم شرایط خوبی خونه بابام ندارم

باشه فقط بگم اون فکرو از سرت دور کن تو رو خدا . اگر هر وقت فکر کردی صحبت میتونه کمکت کنه من تا بتونم کمکت میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792