2777
2789
عنوان

بی بی چک اعصابمو خورد کرده 😔

168 بازدید | 29 پست

۹ روز عقب انداختم دوبار بیبی چک زدم بهر اول منفی بار دوم ک امروز بود ی حاله خییییییییییییلی کم رنگ انداخت سونو هم داده بودم این ماه😔 فولی ۲۰ داشتم روز ۱۳ام ، نمیدونم چرا نمیشه 😔 ۶ ماه اقدامم ماما گفت عفونت داری دارو بهم داد استفاده کردم این ماه ب نظرتون عفونت جلوگیری میکنه از بارداری؟ کلی ازمایش دادم همه میگن سالمی ذخیره تخمدان و پرژسترون و تیروئید نزدیک ۲ میلون از دادم سالم بودم 😔

همین همین چشم انتطاری همین استرس خودش سم

۶ماه ک چیزی نیست 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید اسپرم اقا ضعیفه یا خوب دخول انجام نمیشه توکلت ب خدا میشی عزیزم

شوهرم گفته ۷ ماه پیش از دادم ۲۲ میلیون بود گفت دکتر میگه خییلی خوبه حالا دیگه نمیدونم... ب نظرتون بخاطر عفونت نیست؟

احتمالا عفونت نمیذاره اما من وقتی باردار شدم عفونت داشتم. کلا هرچیزی رو بیخیال شی زودتر به نتیجه می ...

انقد دیگه رفتم ازمایشگاها و متخصص دیگه حصوله ندارم یاز برم😕

پری عقب افتاده بازم اعصابمو خورد میکنه 

انقد دیگه رفتم ازمایشگاها و متخصص دیگه حصوله ندارم یاز برم😕 پری عقب افتاده بازم اعصابمو خورد میکنه ...

من خودمم الان تو اقدامم دومین ماهه.وقتی ب نتیجه نمیرسی اعصاب آدم خرد میشه اما ب نظر من بیخیال شو کلا،نه الکی واقعا بیخیال شو مطمئنن زودتر باردار میشی