2777
2789
عنوان

بی بی چک اعصابمو خورد کرده 😔

168 بازدید | 29 پست

۹ روز عقب انداختم دوبار بیبی چک زدم بهر اول منفی بار دوم ک امروز بود ی حاله خییییییییییییلی کم رنگ انداخت سونو هم داده بودم این ماه😔 فولی ۲۰ داشتم روز ۱۳ام ، نمیدونم چرا نمیشه 😔 ۶ ماه اقدامم ماما گفت عفونت داری دارو بهم داد استفاده کردم این ماه ب نظرتون عفونت جلوگیری میکنه از بارداری؟ کلی ازمایش دادم همه میگن سالمی ذخیره تخمدان و پرژسترون و تیروئید نزدیک ۲ میلون از دادم سالم بودم 😔

همین همین چشم انتطاری همین استرس خودش سم

۶ماه ک چیزی نیست 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید اسپرم اقا ضعیفه یا خوب دخول انجام نمیشه توکلت ب خدا میشی عزیزم

شوهرم گفته ۷ ماه پیش از دادم ۲۲ میلیون بود گفت دکتر میگه خییلی خوبه حالا دیگه نمیدونم... ب نظرتون بخاطر عفونت نیست؟

احتمالا عفونت نمیذاره اما من وقتی باردار شدم عفونت داشتم. کلا هرچیزی رو بیخیال شی زودتر به نتیجه می ...

انقد دیگه رفتم ازمایشگاها و متخصص دیگه حصوله ندارم یاز برم😕

پری عقب افتاده بازم اعصابمو خورد میکنه 

انقد دیگه رفتم ازمایشگاها و متخصص دیگه حصوله ندارم یاز برم😕 پری عقب افتاده بازم اعصابمو خورد میکنه ...

من خودمم الان تو اقدامم دومین ماهه.وقتی ب نتیجه نمیرسی اعصاب آدم خرد میشه اما ب نظر من بیخیال شو کلا،نه الکی واقعا بیخیال شو مطمئنن زودتر باردار میشی