2777
2789
عنوان

درد و دل ...

174 بازدید | 22 پست

دلم خیلی گرفته دلم میخواد همه اتفاق های این چند سال بعد ازدواج رو بگم . چون کسی رو ندارم . ممنون میشم به حرف هام گوش کنید . قبلاً تو تاپیک هام قسمت های از زندگیم رو گفتم الان می‌خوام هروی رو دلمه بگم . کسی هست ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار بعد عقد که وارد خانواده شوهرم شدم یادم نمیره جمعه بود نهار بود برادر شوهرم مسخره ام کرد چون چادری بودم بهم می گفت امل بیا و با کلمه امل صدام میکرد شوهرم و بقیه هم می‌خندیدند نمی‌گم سنمدکم بود بیست بودم ولی تو یک خانواده بسته بودم 

همیشه اولین چیزا یاد آدم میمونه:)

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
اولین بار بعد عقد که وارد خانواده شوهرم شدم یادم نمیره جمعه بود نهار بود برادر شوهرم مسخره ام کرد چو ...

اهل جواب دادن نبودم توی خانواده ما همه با احترام با هم حرف میزنند عمو و دایی و ... همه اینجور برخوردی ندیده بودم . خیلی سخته بود شب با شوهرم حرف زدم داداشش بهم بی احترامی کرده ولی اون گفت داداش من همینجوری 

بهت گفت امل توام نگاش کردی ؟؟باید همون موقع جوابشو میدادی.

می‌دونم ولی خیلی از خانه و خانواده خودم دور نشده بودم خانواده خودمم هم نه پدرم نه مادرم اهل جواب دادن نبودن منم همچین رفتارهایی تا حالا ندیده بودم و تو شوک بودم اهل جواب دادن هم نبودم یعنی بلد نبودم 

بگو

من خودم شاغل بودم و از کار کشاورزی هم خوشم نمیاد جالبه که مادرشوهرش از نظر مالی عالی هستن حتی حقوق بازنشستگی جای دیگه میگیرن بعد انتظار داشتم من هم برم کار کنم اوایل یکی دو بار رفتم ولی بعد که یک روز نرفتم دیدم برداشت بهم گفت اون کارها وظیفه تو بوده انجام ندادی الان باید بیای فردا انجام بدی منم نرفتم بعد باز شوهرم رو پر می کرد مینداختی به جون من ولی من باز هم نرفتم گفتم وظیفه من نیست 

من خودم شاغل بودم و از کار کشاورزی هم خوشم نمیاد جالبه که مادرشوهرش از نظر مالی عالی هستن حتی حقوق ب ...

میفهمم عزیزم شوکه شدی منم موقعی که رفتیم تحقیقات هما گفتن عالی و خوب و درجه ۱ کلی تعریف و تمجید از در و همسایه و کاسب و‌.....وقتی بعد عقد رفتم تو خانوادشون و معاشرت شروع شد عمق فاجعه رو دیدم 🥲

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز