2777
2789
عنوان

درد و دل ...

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
میفهمم عزیزم شوکه شدی منم موقعی که رفتیم تحقیقات هما گفتن عالی و خوب و درجه ۱ کلی تعریف و تمجید از د ...

واقعا برای منم همین بود . فرض کن به خاطر اینکه کارای مامانش رو نمی‌کردم مامانش زنگ زد به مامانم دخترت نمیاد کارگری کنه مامان منم کلا نمیتونه جواب بده فقط میگه کسی از دستم ناراحت نشه حالا هرکی ما رو ناراحت کرد اشکال نداره . فقط افسوسم اینه کاش همونجا که عقد بودیم بچه نداشتیم جدا میشدم به خاطر خانواده ام گفتن زشته عقد کردین و فلان الان با یک بچه نمیشه بچه گناه داره تا جایی که بتونم تحمل می کنم .

اولین بار بعد عقد که وارد خانواده شوهرم شدم یادم نمیره جمعه بود نهار بود برادر شوهرم مسخره ام کرد چو ...

منم چادری ام...اما کسی چیزی نمیگه بگه همسرم پشتم در میاد .الحمدلله...

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا برای منم همین بود . فرض کن به خاطر اینکه کارای مامانش رو نمی‌کردم مامانش زنگ زد به مامانم دختر ...

عزیزم میفهمم سخته چون خودمم کشیدم آدم واقعا شوکه میشه من خودم جدا شدم حالا فقط دلیلم این نبود نقص اخلاقی و اینام داشت ولی‌خوب خیلی سخته تحمل کردن آدم چقدر از درون خودخوری کنه چقدر 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
می‌دونم ولی خیلی از خانه و خانواده خودم دور نشده بودم خانواده خودمم هم نه پدرم نه مادرم اهل جواب داد ...

تفاوت فرهنگه عزیزم...منم دقیقا عین خودتم

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

من خودم شاغل بودم و از کار کشاورزی هم خوشم نمیاد جالبه که مادرشوهرش از نظر مالی عالی هستن حتی حقوق ب ...

از اول نباید میرفتی ...میگفتی من خانوم خونه ام..کارگر نیستم...

از اول هرجوری رفتار کنی تا آخر همونه

منم چادری ام...اما کسی چیزی نمیگه بگه همسرم پشتم در میاد .الحمدلله...

عزیزم خیلی ها چادری ان خیلی ها مانتویی هر کس هر جور هست به خودش مربوطه به بقیه چه اخه! اینجور رفتار ها نشون دهنده خانواده داغون و بی اصالت هست بخدا اینجور خانواده ها از بیرون کسی میبینه به به و چه چه میکنه که بهترین هستن اما وفتی وارد اون خانواده میشی و معاشرت میکنی میگی یا خدا اینا دیگ کی ان حس میکنی ار ی سیاره دیگ اوفتادی وسط اینا🥲

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
از اول نباید میرفتی ...میگفتی من خانوم خونه ام..کارگر نیستم... از اول هرجوری رفتار کنی تا آخر همونه

یکس دوبار رفتم ولی الان هفت سال میگذره هفت ساله نرفتم هرچند همیشه سر این قضیه شوهرم رو پر می کنند و دعوا داریم ولی من نمیرم .

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز