2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندونام نامرتبه واسه کامپوزیت چیکار میکنن؟

اگر دندونات نامرتبه معمولا با کامپوزیت درست میشه 

بعد از معاینه دکتر طرح درمان میده و براحتی کامپوزیت میشه

دستیار دندانپزشکین؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اگر دندونات نامرتبه معمولا با کامپوزیت درست میشه  بعد از معاینه دکتر طرح درمان میده و براحتی ک ...

خب کج بودن دندون رو چیکار میکنن؟میکشن یا 

بعدشم از چه جور کامپوزیتی استفاده کنم که دندونام طبیعی تر جلوه کنه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
دندونم یکیش خراب داره میشه .فرصت نمیکنم برم .چکار کنم؟

والا تا خرابی سطحیه باید زودتر بری که هم از نظر هزینه هم راحتی خودت سریع درمان بشه 

و پوسیدگی عمیقتر نشه راه دیگه ای نداره

من دوتا دندون جلوییم کجه اگه بخوام ارتودنسی کنم چقد هزینه اش درمیاد حدودا؟ بعدم اینکه ۲۱ سالمه سنم مشکلی نداره برا ارتودنسی؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

من یکی از ندونهامو پر و عصب کشی کردم ولی باز غذا می‌ره لاش و اذیت میشم به دکتر هم میگم میگه خوب نخ دندان بکش ولی این طوری نمیشه که ،راه حلی نذاره به نظرت؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم