2777
2789

بخدا علم غیب نداریم بدونیم طرف کیه چیه چرا کجا براچی . قشنگ توضیح بدین دیگ . کی بوده شوهرته نامزدین یا دوس پسرته . 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم خیلی سخته 

ولی پسرا اینجورین بیشتر گیر بدی بیشتر لج میکنن

تو هم عادی جوابشو بده یکم بهش محبت کن بعد کم کم نه با لحن شکایت...بلکه با لحن  تیکه با یکم شوخی بهش بگو

بخدا علم غیب نداریم بدونیم طرف کیه چیه چرا کجا براچی . قشنگ توضیح بدین دیگ . کی بوده شوهرته نامزدین ...

دوستیم 

تو رابطه دوستی ام باید دلتنگم میشد دیگه دو روز پیام نداد منم ندادم 

دوستیم  تو رابطه دوستی ام باید دلتنگم میشد دیگه دو روز پیام نداد منم ندادم

سرد و خشک جواب بده بعدم ازش بپرس این ۲ روز کجا بوده ک یهو پیداش شده میگ نفس ؟؟  بگو ۲ روز بدون نفست خوب زنده موندی 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

مثلا چجوری بگم تو بودی‌چی میگفتی ؟

من اوایل خیای دعوا راه مینداختم 

حساس شده بودم زیاد ولی جواب نداد خدایی

اللن با شوخی بعدش میگم اره دیگه شاخ شدین سرتون مثلی خیلی شلوغ 😂بعد با تیکه میگم حالا کسی بخواد کاری کنه زمانشو پیدا میکنه 

یا هم میگم جدیدا تحویل نگرفتن مد شده 😂

من اوایل خیای دعوا راه مینداختم  حساس شده بودم زیاد ولی جواب نداد خدایی اللن با شوخی بعدش میگ ...

ببین این فک میکنم کلا این مدلیه همش میخواد من پیام بدم البته خودشم پیام میده ولی بنظرم یه ترفند هس میگن تو اینستا برا دلتنگ کردنه داره این ترفند رو‌من پیاده میکنه نمیدونه من صد سالم بهم پیام نده بی تفاوت نشون میدم ولی از درونم داغ میکنم 

ببین این فک میکنم کلا این مدلیه همش میخواد من پیام بدم البته خودشم پیام میده ولی بنظرم یه ترفند هس م ...

کلا ترفند ۹۰ درصد همینه 

اوایل خودشون خیلی نازتو میخرن کم کم جاها عوض میشه 

چون اونا سردتر میشن ما برعکس 

کلا ترفند ۹۰ درصد همینه  اوایل خودشون خیلی نازتو میخرن کم کم جاها عوض میشه  چون اونا سرد ...

ادم نمی دونه چجوری رفتار کنه حیف که دوسش دارم و میدونه این دوس‌داشتنو