2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی سخته 

ولی پسرا اینجورین بیشتر گیر بدی بیشتر لج میکنن

تو هم عادی جوابشو بده یکم بهش محبت کن بعد کم کم نه با لحن شکایت...بلکه با لحن  تیکه با یکم شوخی بهش بگو

بخدا علم غیب نداریم بدونیم طرف کیه چیه چرا کجا براچی . قشنگ توضیح بدین دیگ . کی بوده شوهرته نامزدین ...

دوستیم 

تو رابطه دوستی ام باید دلتنگم میشد دیگه دو روز پیام نداد منم ندادم 

دوستیم  تو رابطه دوستی ام باید دلتنگم میشد دیگه دو روز پیام نداد منم ندادم

سرد و خشک جواب بده بعدم ازش بپرس این ۲ روز کجا بوده ک یهو پیداش شده میگ نفس ؟؟  بگو ۲ روز بدون نفست خوب زنده موندی 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

مثلا چجوری بگم تو بودی‌چی میگفتی ؟

من اوایل خیای دعوا راه مینداختم 

حساس شده بودم زیاد ولی جواب نداد خدایی

اللن با شوخی بعدش میگم اره دیگه شاخ شدین سرتون مثلی خیلی شلوغ 😂بعد با تیکه میگم حالا کسی بخواد کاری کنه زمانشو پیدا میکنه 

یا هم میگم جدیدا تحویل نگرفتن مد شده 😂

من اوایل خیای دعوا راه مینداختم  حساس شده بودم زیاد ولی جواب نداد خدایی اللن با شوخی بعدش میگ ...

ببین این فک میکنم کلا این مدلیه همش میخواد من پیام بدم البته خودشم پیام میده ولی بنظرم یه ترفند هس میگن تو اینستا برا دلتنگ کردنه داره این ترفند رو‌من پیاده میکنه نمیدونه من صد سالم بهم پیام نده بی تفاوت نشون میدم ولی از درونم داغ میکنم 

ببین این فک میکنم کلا این مدلیه همش میخواد من پیام بدم البته خودشم پیام میده ولی بنظرم یه ترفند هس م ...

کلا ترفند ۹۰ درصد همینه 

اوایل خودشون خیلی نازتو میخرن کم کم جاها عوض میشه 

چون اونا سردتر میشن ما برعکس 

کلا ترفند ۹۰ درصد همینه  اوایل خودشون خیلی نازتو میخرن کم کم جاها عوض میشه  چون اونا سرد ...

ادم نمی دونه چجوری رفتار کنه حیف که دوسش دارم و میدونه این دوس‌داشتنو