2777
2789
😂😂😂😂چه باحال گفتی 

والا خب . من خودم تو رابطه یکم عصبی بودم . کسی ک دو دقه جوابمو دیر میداد ۲ روز جواب نمیدادم جبران کاری ک کرده . بعدش دیگ ادم میشد . الانم شده مرد خونه م😄🤣

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ببین این فک میکنم کلا این مدلیه همش میخواد من پیام بدم البته خودشم پیام میده ولی بنظرم یه ترفند هس م ...

به نظر من تو هم دست پیشو بگیر 

یه مدت به شدت محبت کن نه که خیلی اویزونش بشی ها 

یعنی هر کاری دوس داره انجام بده سوپرایزش کن 

بعد یهو غیب شو 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من تو هم دست پیشو بگیر  یه مدت به شدت محبت کن نه که خیلی اویزونش بشی ها  یعنی هر ...

بهش گفتم من از غرور بدم میاد ادم نسبت به کسی که دوسش داره غرور نداره ولی میگفت‌شنیدم دخترا از غرور خوششون میاد کفتم نه من از اون دسته دخترا نیستم

جدی.جوووون یکم ترفندات یاد منم بده 😂😂

من شوهرم روزای اول رابطه میگف ببین من از این پسرا نیسم بخام خاستگاری برم . فقط رفاقت و دوستی 

گفتم پووو حالا کی جواب داد بهت انقد خودتو دست بالا گرفتی

کلا ۶ ماه باهم دوست بودیم درست یادمه آبان ۹۷ دوس شدیم اردیبهشت ۹۸ عقد کردیم 🤣 . از این دخترایی ک ی سره هی پیام بدن زنگ بزنن پیگیر باشن نبودم . چون سرکارم میرفتم خیلی وقت نداشتم مگ شبا قبل خاب یکم پیام بازی میکردیم . هر ۲ روزم همو میدیدیم خیلی سنگین و متین رفتار میکردم . اینجوری شد ک اومد تو تله 🤣

یعنی تو نمیدونه چقد‌دلم‌میخواد دهن مهنشو اسفالت کنم 

حق داری بزن اسفالت کن ولی خیلی اروم و مودبانه . 

بعد ببین چجوری جواب میده ترفندت دیگ دیر ب دیر پیام‌نمیده

من شوهرم روزای اول رابطه میگف ببین من از این پسرا نیسم بخام خاستگاری برم . فقط رفاقت و دوستی  ...

بابا منم اینجوری نیستم خوشم نمیاد یسره پیام بدیم بهم وقتمون میره بعد حرف چی بزنیم ولی خب دو روز دیگه باید یه سلامی علیکی میکرد هر چقدم کار داشته باشه 

بابا منم اینجوری نیستم خوشم نمیاد یسره پیام بدیم بهم وقتمون میره بعد حرف چی بزنیم ولی خب دو روز دیگه ...

خب پس بشین سنگاتو باهاش وا بکن امروز