2777
2789
عنوان

بی بی چکم چرا اینجوری شد

300 بازدید | 24 پست

سه تا قطره ریختم تو حفرش بعد دیدم اصلا بالا نمیره ادرار بی بی چک رو عمودی گرفتم تا بالاخره ادرار ازش رد شد بعد صاف گرفتمش مثبت شد نمیدونم میشه روش حساب کرد؟

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحتم هیچی علائم ندارم فقط گاهی تخمدانم میسوزن و تیر میکشن و سینها درد میکنن انگار پریودیه&nb ...

10 روز به موعد یعنی هنوز حتی لانه گزینی ام نشده خب. نه علائمی وجود داره الان نه بی بی چک نشون میده. صبر کن، ایشالا که مثبته😇

10 روز به موعد یعنی هنوز حتی لانه گزینی ام نشده خب. نه علائمی وجود داره الان نه بی بی چک نشون میده. ...

قربونت بشم خدا از زبونت بشنوه الهی امین 

چشم گلم مررسی 🌼🌼

خدایا برای همه چی شکرت

خیلی ناراحتم هیچی علائم ندارم فقط گاهی تخمدانم میسوزن و تیر میکشن و سینها درد میکنن انگار پریودیه&nb ...

ده روز خیلی زوده اولا 

دوما من ۶ هفته رو رد کردم تازه یه ذره علائم دارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میگه عکس بذاری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ده روز خیلی زوده اولا  دوما من ۶ هفته رو رد کردم تازه یه ذره علائم دارم

🥲اخه دیدم بعضیا زود علائم نشون میدن 

خداحفظش کنه برات گلم برای منم دعا کن مثبت شه بی بی م

خدایا برای همه چی شکرت