2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب    شما اعتقاد نداری دلیلی نمیشه ک بقیه هم نداشته باشن ، واسه من واو ب واو درست بوده جو ...

بحث اعتقاد نیس من تو اطرافیان دیدم که یه چیزی بهت میگم  مثلا یکی رفته بود پیش این فالگیرا بهش گفته بود فلان مشکلی داری و حل میشه نه تنها مشکلش حل نشد اتفاق بدتری براش پیش اومد 

میگم که بعضی چیزاش شانسیه 

ناراحتم نشو

اینا موکل دارن و آینده نزدیک رو می تونن بگن 

میدونستی همینایی که موکل دارن باعث میشن یه سری انرژی منفی برات پیش بیاد آینده رو بهت میگن بعضی هاشم میبینی خیلی دقیقه ولی بعداً اثرش معلوم میشه

من‌بلدم

یه مورد دیگه هم بهم گفت، این هفته مراقب باش از خونتون دزدی میشه منو خونواده رفتیم مسافرت سه چهار روز ، همکار سابق خواهرم که خیلی ادم مطمئن و باخونواده ای بود بعد یکی دوسال میرع خونمون ب خواهرم سر میزنه از اونجایی که خواهرم بهش اطمینان داره این خانوم چند تا وسیله از خونمون ب امانت برمیدارع میگه نیاز دارم هفته بعد پست میارم که قیمتشون حدود ده تومنی میشع روی هم خواهرمم از رو درواسی بهش میده بعد ی مدت پس نیاورد بهش گفت لازممون شده پس بیار گفت نمیارم میخواین چ غلطی بکنین   حالا دقیقا همونموقع ک اون فالگیره بهم گفت اتفاق افتاد منم انتظار داشتم دزد بزنه ب خونمون نه اشنا بیاد خونمون ب این صورت وسیله بدزده

یه مورد دیگه هم بهم گفت، این هفته مراقب باش از خونتون دزدی میشه منو خونواده رفتیم مسافرت سه چهار روز ...

نمیدونم والا ولی هر طور شده وسیلتو بگیر

برو پیشش ببین دوباره بهت چی میگه تو که خیلی اعتقاد داری