بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نخور انقد ضرر داره بعد چاق نمیکنه که باد میاره فقط
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
جواب نمیده، اما من با مصرف 2 ماه ب12 و فاصله یکماهه و بعدش مصرف مکمل ب کمپلکس به مدت 2 و بعدش مصرف دوباره ب 12 ب صورت یکماه درمیون، 20 کیلو چاق شدم😐❤️ الان دنبال لاغر شدنم اما چیپسم میخورم چاق میشم 😮💨😂
دامادمون یمدت میخورد یه روز با موتور تصادف کرد ببین انقد این قرص باد اورده بود واسش پاش یه شکاف کوچولو بود ولی این باد شکاف پاشو از پشت ماهیچه تا پشت زانو رفته بود دکتر بهش گفته بود این باد سیپرو هست
بدتر از همه اینا شنیدم عصبی میکنه ادمو
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷