2777
2789

من یه مدت می‌خوردم بشدت خواب آور بود 

البته به مرور اثر خوابش کم میشد مصلا بعد دوهفته خوردن 

من روزی نصف می‌خوردم هفته اول بعد کردمش روزی یکی 

اما پل کردم زیاد خوابم میبرد 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نخور انقد ضرر داره بعد چاق نمیکنه که باد میاره فقط 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من یه مدت می‌خوردم بشدت خواب آور بود  البته به مرور اثر خوابش کم میشد مصلا بعد دوهفته خوردن&nb ...

منم الان چهار روزه میخورم شبا قبل خواب یه نصفی

بعد از یه هفته میخوام کامل بخورم

فعلا ک ب اون صورت بهم اشتها نداده تو همین نینی سایت نوشته بودن با همین روش بخورین بعدش کم کم قطع کنین برنمیگرده

جواب نمیده، اما من با مصرف 2 ماه ب12 و فاصله یکماهه و  بعدش مصرف مکمل ب کمپلکس به مدت 2 و بعدش مصرف دوباره ب 12 ب صورت یکماه درمیون، 20 کیلو چاق شدم😐❤️ الان دنبال لاغر شدنم اما چیپسم میخورم چاق میشم 😮‍💨😂

لولوعه نینی سایت 😛
جواب نمیده، اما من با مصرف 2 ماه ب12 و فاصله یکماهه و  بعدش مصرف مکمل ب کمپلکس به مدت 2 و بعدش ...

الکی میگی🥲برا من وزن گرفتن شده ارزو

همه راه هارو رفتم از قرص و پودر بگیر تا همین مکمل و اینا

زینک پلاسم میخورم انگار ن انگار

میترسم اینم روم جواب نده

جز خابالودگی چیه ضررش🥲

میگه ک چاق نمیکنه باد میاره فقط.

دامادمون یمدت میخورد یه روز با موتور تصادف کرد ببین انقد این قرص باد اورده بود واسش پاش یه شکاف کوچولو بود ولی این باد شکاف پاشو از پشت ماهیچه تا پشت زانو رفته بود دکتر بهش گفته بود این باد سیپرو هست

بدتر از همه اینا شنیدم عصبی میکنه ادمو

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷