2777
2789

من هیچ هدفی ندارم خیلی اذیت میشم سرش

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به اونی که دوستش دارم برسم رشته موردعلاقه قبول بشم یک زندگی آروم و بی حاشیه داشته باشم مامان بشم سعی کنم بچه های خوبی تربیت کنم و خاطره خوب از خودم به جا بزارم تا وقتی از دنیا رفتم همه به خوبی ازم یاد کنن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

مستقل شدن ماشین خریدن در آمد خوشگذرونی خوبی کردن به بقیه و انسان بودن در همین حد یک زندگی معمولی 

شونزده هیفده سالمه

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

اصلی ترینش رضایت خداس

یکیم رسیدن به اونی که میخامش❤

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
در کنارش راهکار هم بدیم که حالمون بهترشه🙂

ورزش ورزش ورزش 

غذای سالم .خواب خوب 

فکر کردن زیاد و استرس سمه برای ادم 

غذای مفید خوردن .برنامه ریزی داشتن روتین روزانه 

خرید.مسافرت.مطالعه

کار کردن 

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
در کنارش راهکار هم بدیم که حالمون بهترشه🙂

اگر به کارای هنری علاقه مندی میتونی بگردی یه جای خوب برای آموزش پیدا کنی حتی اگر شده بری یه شهر دیگه برای آموزش حضوری و وارد بازار کار بشی...هم در آمد داری هم از لحاظ مالی مستقلی