2777
2789

من هیچ هدفی ندارم خیلی اذیت میشم سرش

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اونی که دوستش دارم برسم رشته موردعلاقه قبول بشم یک زندگی آروم و بی حاشیه داشته باشم مامان بشم سعی کنم بچه های خوبی تربیت کنم و خاطره خوب از خودم به جا بزارم تا وقتی از دنیا رفتم همه به خوبی ازم یاد کنن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

مستقل شدن ماشین خریدن در آمد خوشگذرونی خوبی کردن به بقیه و انسان بودن در همین حد یک زندگی معمولی 

شونزده هیفده سالمه

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

اصلی ترینش رضایت خداس

یکیم رسیدن به اونی که میخامش❤

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
در کنارش راهکار هم بدیم که حالمون بهترشه🙂

ورزش ورزش ورزش 

غذای سالم .خواب خوب 

فکر کردن زیاد و استرس سمه برای ادم 

غذای مفید خوردن .برنامه ریزی داشتن روتین روزانه 

خرید.مسافرت.مطالعه

کار کردن 

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
در کنارش راهکار هم بدیم که حالمون بهترشه🙂

اگر به کارای هنری علاقه مندی میتونی بگردی یه جای خوب برای آموزش پیدا کنی حتی اگر شده بری یه شهر دیگه برای آموزش حضوری و وارد بازار کار بشی...هم در آمد داری هم از لحاظ مالی مستقلی