سه ساله ازدواج کردم .۶ماه اول راه دور بودیم خواهرم نمیومد .دو سال و نیم هم بخاطر درک خیلی بالای خواهرم و خانوادم هیچ وقت نه خودشونو مهمان کردن نه به دعوت من اومدن که شوهرم و شرمنده نکنن.بخاطر اینکه دخترم مرده ب دنیا اومد خواهرم خواست مرحم باشه برام اومد خونمون و چید با شوهرش و ازم مراقبت کرد تو خونشون .واقعا ک دستشونم درد نکنه .قول داد یه شب بیاد خونمون .همه چی عالی پیش میرفت تا اینکه هول کرده بودم و بااینکه عین فرفره کار میکردم دیگه یه جایی ب بعد خسته شدم . بااینکه خواهرم خیلی خیلی کمک کرد و مدام کمکم میکرد حس میکنم دامادمون دیگه نیارتش.چون نشد با هم با حرف بزنیم زیاد و پیش هم باشیم و شوهر خواهرم بنده خدا خیلی زحمت کشید اونم .واقعا عرضه مهمان داری ندارم .االانم آشپزخونه بمب ترکیده انگار .واقعا برام سواله بعضیا چطور چند نوع غذا درست میکنن و پسر و اینا بعد من یه جوجه کباب ساده رو کلی اذیت شدم 😐
منم دیروز جایی مهمان بودم خانمه با دو تا بچه دو مدل غذا گذاشته بود با سالاد و ... واقعا موند ...
دوتا غذا درست کردن سخت نیست کافیه چند بار درست کرده باشی عادت میکنی .من مامانم تو شمال برا مهمون سه تا غذا درست میکرد
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب اون کمک داره این خانوم کمک هم نداشت اصلا و فقط ما بودیم و خودشون تقریبا همسن منم هس ...
م نزدیک چهل روزه زایمان کردم و هنوز خستگی و ضعف داره بدنم وگرنه ی بار ایل و طایفه شوهرم اومدن اوایل ازدواجمون همه چیو خوب مدیریت کردم بماند ک ظرفا رو دختر دایی هایش شستن و خشک کردن .نصف کارام همین طرف شستنه بود😁💔