2777
2789

وای این چه دردیه 

سرما خوردم 

یک هفته ست از بدن درد جون میدم 

سردرد ولم نمیکنه

باورتون میشه انقدر تبم بالاست که همه جام له شده 

گلوم پاره ست اصلا نمیتونم حتی اب هم بخورم

هرروز سرم میزنم و دکترم دستام دیگه سوراخ شدن

شوهرم رفت ماموریت دیشب 

تک و تنهام حتی جون ندارم دخترمو اروم کنم

خواهرم اومد پیشم که خودش هم مریض شد پیشم بی حاله

میترسم برا دخترم

خیلی حالم بده توروخدا دعام کنید

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهدی ی دکتر بگم بری یه روزه خوب میشی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ایمونیس و زینک بخور تند تند آبلیمو عسل بخور تا میتونی برو زیر 2 3 تا پتو 30 ساعت بمون کامل عرق کنی ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام

چرک خشک کن پنی‌سیلین کتورولاک دگزا ازین چیزاهم زدی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اول اینکه با سرما خوردگی نمیمیری

دوم این که دوراز جونت بعد از ۱۲۰ سال بچه ات رو بسپار به خدا 

منم همین نگرانی رو داشتم اما توی قرآن خوندم که کسی نباید بعد از مرگش نگران بچه هاش باشه چون کفره