vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5761 عنوان چارت تولد 1378 بازدید | 31 پست اگه چارت تولدتونو دارید بفرستید براتون راجع بهش بگم دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 1402/09/18 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5761 یعنیچی ؟ چجوری؟ چارت تولد ی چارتیه که موقعیت سیارات زمان تولدته که قشنگگگ همه چیو راجب زندگیت میگه دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3052 چارت تولد ی چارتیه که موقعیت سیارات زمان تولدته که قشنگگگ همه چیو راجب زندگیت میگه الان من چی باید بگم دقیقا؟؟؟ من ۴ فروردین ۱۳۷۴ ب دنیا اومدم عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5761 الان من چی باید بگم دقیقا؟؟؟ من ۴ فروردین ۱۳۷۴ ب دنیا اومدم باید تو سایت بزنی ببینی ساعت دقیق تولدتم باید بدونیبرو سایت sek astrology دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3052 باید تو سایت بزنی ببینی ساعت دقیق تولدتم باید بدونی برو سایت sek astrology جالب بود حتما یه سرچی میزنم ببینم چیا گفته عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3052 باید تو سایت بزنی ببینی ساعت دقیق تولدتم باید بدونی برو سایت sek astrology ببین من هرچی میزنم چیزی عایدم نشد چیکار کنم دقیقا؟میشه شما برام ببینیدوست دارم بدونم چقدر با واقعیت زندگیم هماهنگههرچی ک لازم هست بگو تا بهت بگممتولد ۷۴/۱/۴ هستمبعدظهر ساعت ۴:۳۰ دقیقه ب دنیا اومدم روز جمعه عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5761 ببین من هرچی میزنم چیزی عایدم نشد چیکار کنم دقیقا؟ میشه شما برام ببینی دوست دارم بدونم چقدر ... اخه خیلیی طولانیه باید بزنی گوگل ترجمه کنی تازهببیین سایته که دادم بهت رو برو بعد اول تاریخ تولدتو به میلادی تبدیل کن اون سایته بالای صفحشچندتا گزینه زرد داره اولی یا هوروسکوپ رو بعد هم چیزایی که ازت میخواد رو وارد میکنی دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3052 اخه خیلیی طولانیه باید بزنی گوگل ترجمه کنی تازه ببیین سایته که دادم بهت رو برو بعد اول تاریخ ... عزیزم ممنونمهمش انگلیسی بود من نمیدونستم چی ب چیه😂😂😂😂 عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5761 عزیزم این چارتم لطفاً اگر هستی بهم جواب بده سلام نیست دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
marmaixxx عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2649 ببین یکیشو از ربات تلگرام گرفتم یکیش همون سایتی که گذاشتی یکم نتایج متفاوت بهم داد درصورتیکه که ساعت و تاریخ رو یکی زدم