2777
2789

خیلی فرق دارن که 😄😂ببین منم چیزای زیادی بلد نیستم اون چیزی که ترجمه کرده سایتو بخون خیلیی کامل و درسته 

مخصوصا راجب خونه هفتمت بخون چون خونه روابط و ازدواجه که سه تا سیاره توش داری و دوتاش هم برگشتیه 

ونوس توی تارس داری یعنی سیاره ونوس تو ماه خودشه که باعث خوشگلی میشه البته تو اون یکی چارتت فرق داره و تو خونه دوازدهم بعث میشه شهوت بالایی داشته باشی و دنبال گسترش تجربه عشق 

ماه هم ک تو خونه شیش باعث وسواس میشه و بیماری های ژنتیکی از سمت مادر

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم خواست بدونم راجب چارتت تو سایت چی نوشته😯😂مریخ روی طالعه دقیق باعث میشه ویژگی های مریخ و داشته باشی مثلا چارت انجلینا جولی ونوس دقیقا رپی طالعه ک ونوس سیاره زیبایی باعث زیبا شدنش میشه توهم مریخت اونطوریه روی طالعه 

خونه هفتم پلوتو داری باعث حنگ قدرت تو رابطه میشه ممکنه از ادمای دیکتاتور هم خوشت بیاد برای رابطه 

چیزای مهم تری داری تو چارتت تفسیرشو از همون سایت بخون خیلی دقیقه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
منم دلم خواست بدونم راجب چارتت تو سایت چی نوشته😯😂مریخ روی طالعه دقیق باعث میشه ویژگی های مریخ و دا ...

ممکنه توی روابطتت هم حسود باشی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

پیام قبلیارو بخون 

و مریخ تو خونه اول باعث میشه به خواسته هات برسی چون اینجور افراد خیلی قاطع و جسور باید باشند ممکنه بقیه هم راجع بهت فکر کنن پرخاشگری

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
عزیزم میشه لطفا واسه منو بگی💖

ونوس تو نشان تارس داری ک باعث زیبایی میشه وقتی تو خونه ۴ ام هم باشه باعث میشه ادم دوستداشتنی باشی و تو زندگیت تجملات و شادی و راحتی داشته باشی ماه تو نشان کپریکورن یا همون دی و خونه اولته ماه تو کپریکورن باعث میشه تو روابطتت چالش هایی داشته باشی

خورشید خونه پنجم تو تارس تو زندگیت شادی و ارامش دازی و مهر و محبت هم از سمت مادر داری و به روابط پایدار علاقه داری ممکنه استعداد ذاتی توی نقاشی و موسیقی و نویسندگی داشته باشی 

کتو خونه ۱۱ تو اسکورپیو باعث میشه راجع به علوم غیبی علاقه مند بشی و کحقق مثلا بشی و کارهارو دوست داری تنهایی انجام بدی 

زحل تو جمینی باعث خوشتیپی میشه ولی باعث نارضایتی از مادر هم میشه و باعث نگرانی توی سلامتی و پول هم میشه و باعث میشه توانایی مدیریت اموالتو نداشته باشی 

من چیزای زیادی بلد نیستم یک چیزای کلی بلد بودم بهت گفتم پیوند سیارات و اینا باعث میشه تاثیراتشون فرق بکنه مثلا مرکوری برگشتی داری که با خورشید پیوند داره مت راجع به اینا دقیق نمیدونم چیزای کلی و میدونم کلا سیارات زیادی توی تارس داری که باعث پیوندهای زیادی میشه من راجع به همشون نمیدونم تو همون سایته بخون راجع به ژوپیترت مارس راهو …..

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
ممنونم ❤😊 از نظر شغلی چی چون تو خونه ۱۰ سیاره نیست مشکلی پیش نمیاد چون خونه ۱۰ خونه شغله

نه عزیزم البته من زیاد بلد نیستم بهتره تو سایتا تفسیرشو بخونی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻