ونوس تو نشان تارس داری ک باعث زیبایی میشه وقتی تو خونه ۴ ام هم باشه باعث میشه ادم دوستداشتنی باشی و تو زندگیت تجملات و شادی و راحتی داشته باشی ماه تو نشان کپریکورن یا همون دی و خونه اولته ماه تو کپریکورن باعث میشه تو روابطتت چالش هایی داشته باشی
خورشید خونه پنجم تو تارس تو زندگیت شادی و ارامش دازی و مهر و محبت هم از سمت مادر داری و به روابط پایدار علاقه داری ممکنه استعداد ذاتی توی نقاشی و موسیقی و نویسندگی داشته باشی
کتو خونه ۱۱ تو اسکورپیو باعث میشه راجع به علوم غیبی علاقه مند بشی و کحقق مثلا بشی و کارهارو دوست داری تنهایی انجام بدی
زحل تو جمینی باعث خوشتیپی میشه ولی باعث نارضایتی از مادر هم میشه و باعث نگرانی توی سلامتی و پول هم میشه و باعث میشه توانایی مدیریت اموالتو نداشته باشی
من چیزای زیادی بلد نیستم یک چیزای کلی بلد بودم بهت گفتم پیوند سیارات و اینا باعث میشه تاثیراتشون فرق بکنه مثلا مرکوری برگشتی داری که با خورشید پیوند داره مت راجع به اینا دقیق نمیدونم چیزای کلی و میدونم کلا سیارات زیادی توی تارس داری که باعث پیوندهای زیادی میشه من راجع به همشون نمیدونم تو همون سایته بخون راجع به ژوپیترت مارس راهو …..