2777
2789
عنوان

داستان دوستم و نامزدش +کاتشون

685 بازدید | 35 پست

بچه ها دوستم خیلی دختر خوبیه خیلی خانواده خوبی داره و دختر خوشگله

داستان اینکه از تو فضای مجازی با یه پسره آشنا شد که پسره از این پسرای مثبت بسیجی به نظر میومد ولی خب قیافه معصومی داشت و دوستم عاشقش شد پسره میگفت باید بیای تو زیر پله زندگی کنی باهام اینم خیلی با اصالت بود به مادیات توجه نمی‌کرد میگفت اگه بعدش پیشرفت میکنی قبوله 

خلاصه اینا رابطشون گذشت ولی پسره گند اخلاق بود اینم عاشق شده بود خانواده دختره که فهمیدن اینارو جدا کردن اون تایم تازه پسره ب دختره گفت خانوادم پولدارنو من دروغ گفتم بهت که بیای تو زیر پله ولی بذار رابطمون بگذره بعد ازدواج کنیم اونم قبول کرد و خانوادشو راضی کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لطفاً💚

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

دختره اون تایم پزشکی قبول شد و پسره مهندس بود (کارشناسی) بعد پسره دید باید خودشو بکشه بالا رفت و کار کرد تا الان که ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ تومن درآمد داره و وضع خانوادشم خیلی خوبه 

خلاصه میخواستن نامزد کنن که پسره گفت حلقت باید نگینش اتمی باشه برلیان ۲۰ تومن گرونتره!!!سرش دعوا راه انداخت دخترم گفت نمیخوام پسره گفت اره تو پول پرستی!شدی مثل بقیه و از هم جدا شدن 

به نظرتون حق با کیه؟؟کسی که ۲۰۰ تومن درآمد داره حلقه ۵۰ تومنی خیلی براش سخته که چونه میزنه؟ 

دختره اون تایم پزشکی قبول شد و پسره مهندس بود (کارشناسی) بعد پسره دید باید خودشو بکشه بالا رفت و کار ...

بخاطر حلقه خیلی احمقانست کات کردن

ولی اگه خسیس بود همون بهتر 

چه ۲۰۰ میلیون درامد چه ۲ میلیون واسه زن ادم خسیس فرقی نداره چون بهرحال نمیده

💚الحمدلله کما هو اهله💚

دختره اون تایم پزشکی قبول شد و پسره مهندس بود (کارشناسی) بعد پسره دید باید خودشو بکشه بالا رفت و کار ...

یا طرف منتظر بهونه بوده یا خسیس

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

پسره دبه کرده قشنگ مشخصه!

چرا یه سری پولدارا ترس اینو دارن که یکی پیداشه بخواد تیغشون بزنه و اینا و خب این طبیعیه نه این یارو که بعد از این همه مدت هنوز نفهمیده دوستت میخوادش نه واسه پولش بلکه برای خودش؟

پسرههههه مشکل داره کله پوک 

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍