2777
2789
عنوان

وای بی بی چکم مثبت توروخدا بیایید

1634 بازدید | 96 پست

۸ساله منتظرم ونشده تنبلی تخمدان دارم الان که یه ماهه رفتم اتاق عمل وپولیمو دراوردم وفهمیدم تومور بدخیم تو روده ام بوده حالا الان با اون همه داروی بیهوشی با سیتی اسکن شکمی الان بی بی زدم زیر یه دقیقه مثبت شده

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالاچی میشه؟برو دکتر حتما زودتر،

یعنی تومور رو‌هنوز خارج نکردن؟

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
حالاچی میشه؟برو دکتر حتما زودتر، یعنی تومور رو‌هنوز خارج نکردن؟

چرا تومورو دراورد دکتر وگفت جاشم سوزوندم نمیدونم چی میشه دعا کن برام دلم خیلی بچه میخواست

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
ممنون ینی میشه واقعی باشه

ایشالله که واقعی باشه، نگران داروهام نباشین ۴۰ روز اول بارداری قانون همه با هیچه یعنی اگه خدایی نکرده جنین آسیب ببینه سقط میشه و اگه بمونه اون داروها عارضه ای براش نداشتن، زودتر برین پزشک تا داروهای مناسب بارداری بهتون بدن

ممنون دعا کن واقعی باشه دعا کن اگه بودم سالم باشه

بسپار به اونی که بعد ۸سال معجزه شو بهت داده 

خودش نگهش میداره 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

مبارکه گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐