2777
2789
عنوان

13 روز عقب انداختم

461 بازدید | 16 پست

3 تا بی بی چک منفی شده کسی اینجوری بوده 

چیکار کنم پریود بشم حامله نیستم چون منفی بوده 

به غیر آمپول 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۵ روز عقب انداختم

بی بی چک چند

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
برو آزمایش رفیقم دوماهش بود بی بی چکش منفی میشد 

من ترشح خیلی دارم  استرس گرفتم گفتی 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اول آزمایش بتا بده که مطمین بشی بعد از دو خفته تاخیر آزمایش بده

مگه آزمایش بارداری همون بتا نیست

خب ترشح هم یکی از نشانه‌های بارداریه  برید حتما برای احتیاط به آزمایش بدید  استرس چرا

من خنگ وقتی بی بی چکم منفی شد خیلیا چیزای بدی خوردم 

من خنگ وقتی بی بی چکم منفی شد خیلیا چیزای بدی خوردم 

گر نگه‌دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدار

دلت قرص باشه ان‌شاءالله که باردار باشی و از همه مهم تر ان‌شاءالله که تنش سلامت باشه و به دلخوشی بغلش کنی