2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

266 بازدید | 19 پست

اول بگم که شوهرم شب کاره.مادرشوهرم روزی سه چهار بار میاد خونمون.صبح زود سرصبحانه.ظهر.بعد از ظهر دوباره شب میاد تا وقت خواب.ینی دیگه واقعا بریدم.بعضی شبا که میاد یکی دوساعت که میشینه دیگه میگم خوابم میاد میخوام بخوابم.بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم.ینی کارم اشتباهه؟؟؟

شما برو ی مدت همینطور اونجا ببین چی میشه ، روزی 4 بار برو 8 ساعت بشین 😅

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مگه بیکارم

خلاصه بیکار نیستی ولی باید بفهمه اذیت میشی دیگه ، یعنی چی 8 ساعت در روز . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
اسی به شوهرت بگو بهش بگه  خودت نگو خدا صبر بده بهت مثل وعده های غذایی کرده  حالا خوبه ...

شوهرم چندبار بهش گفته اما بازم همش میاد.دیگه دوسندارم زیادی به شوهرم فشار بیارم،بیچاره گیر کرده این وسط

خیلی اذیت میشم.اصلا حریم شخصی ندارم

منطقیه