2777
2789

من قبل بارداری پوستم تقریبا چرب بود

همیشه هم روتینم رو رعایت میکنم

الآن انقدررررر پوستم خشکه که حد نداره

دستام وحشتناک پوسته پوسته شدن

صورتم وای دور دهنم کلا پوسته پوسته شده و لپام

لبام انقدر خشک و پوسته پوسته ان که نگوووو😢

آبرسان و ترمیم کننده لبم میزنم بی فایده

واقعا عین مار دارم پوست ميندازم🤧

کی این شکل بوده؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

من

خشک بود

خشکتر شد.

ولی خب آبرسان درمالیفت میزتم، خیلی خوب اثر کرده و راضی‌ام

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه ات پسره به احتمال زیاد

😍😍

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من خشک بود خشکتر شد. ولی خب آبرسان درمالیفت میزتم، خیلی خوب اثر کرده و راضی‌ام

یعنی تو الآنم پوسته پوسته ای؟

وای نکنه تا آخر بارداری ادامه داشته باشه

الان امضات و خوندم آن شالله همونی باشه که دوست داری    

مرسی عزیزم❤️❤️

یعنی تو الآنم پوسته پوسته ای؟ وای نکنه تا آخر بارداری ادامه داشته باشه

تا آبرسان بزنم خوبه، نزنم یمدت بگذره دوباره پوست پوست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سلام ببخشید شما پوستتون بر اثر پوسته پوسته شدن در بارداری لک نشد ؟

سلام نه اصلا لک نشد

منم خشک میشدم اما اون موقع با کرم آتو آشنا نبودم

از سایت محصول خوب کرم آتو سفارش بده عالیه هم نرم میکنه هم مرطوب هم بازسازی هم همه چی 

من تاحالا ۴ بار ازشون گرفتم اصلا هم باعث جوش نمیشه که هیچ جوشم اگر بزنی خشکش میکنه

یعنی تو الآنم پوسته پوسته ای؟وای نکنه تا آخر بارداری ادامه داشته باشه

منم اینجوری شدم به خاطر آب و هوا و تغیرات فصل هم هست بغل و زیر لبم پوسته پوسته میشه و زیر ابروهام من ثمین ۱۰ درصد میزنم بهترم