2777
2789
تو کشوری که بود کارایی که کرد جرم نیست فقط چون شاکی خصوصی داره میافته زندان  قانون اعدامم که د ...

شنیدم دخترهارو آزار میداده. روشون ادرار میکرده و کتک میزده و از این جور چیزا. اینا اگه شاکیش باشن و بتونن ثابت کنن همه جا جرم حساب میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم تقاص اه تگ تک اون دخترارو بده

آه کدوم دخترا؟

دخترایی که خودشون با پای خودشون رفتن به جهنم؟

دخترایی که میدونستن سرنوشتشون چیه و باز این کارو کردن؟

ان شاالله عزیزم. خواهش میکنم. دو روزه همه فکرم شده این پسر. وقتی یه جوونی از روی سادگی تو دام ادم ...

واقعا دارید از کی تعریف می کنید؟ فحشاشو شنیدی؟ کلیپایی که واسه مامان خودش ساختو دیدی؟ چه فحشایی داده چه کارایی کرده با دخترای مردم بعد شما بهش امید داری؟ جالبه والا

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

موضوعات مهم تر از تتلو هست!

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره کلا تتلو پوششه

از کجا معلوم همش کار همون مقا.....ت نباشه میدونن تتلو خوب میتونه انحراف ایجاد کنه از اون قضیه 

هیچکس از پشت پدرشون خبر نداره نشستیم گول میخوریم

شما چطوری دلتون میاد همدیگرو اذیت کنید؟من واسش جونمم میدم❤️
اختلاس اونم خیییییییلی زیاد .رقمش یادم نیس😁

پناه بر خدا

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
اختلاس و دزدی و ... رو کاری ندارن  به این بیچاره گیر میدن . تتلو مشکل روحی داره

من با اختلاس کار ندارم اونا که هیچ اما درمورد تتلو روح مریضش میدونی چندتا دخترو بدبخت کرده ول کنید توروخدا 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️