2777
2789
انشالله  خیلی ممنون عزیزم

ان شاالله عزیزم.

خواهش میکنم.

دو روزه همه فکرم شده این پسر.

وقتی یه جوونی از روی سادگی تو دام ادمای گثیف میفته فکر و روحم خراب میشه.

انقدر دعاش کردم.

جالب اینجاس یه ماهی میشد به دلم افتاده بود که برمیگرده.چون یجورایی تو وجودش یه نمه نوری حس میکردم همیشه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا. قبل افشاگری سحر بالای ۷ تا دختر قبلا افشاگری کرده بود. تتلو خودش برگشت چون چندتا ازین سرم ...

اها بیچاره‌ 

امیدوارم خدا کمکش کنه

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
تو کشوری که بود کارایی که کرد جرم نیست فقط چون شاکی خصوصی داره میافته زندان  قانون اعدامم که د ...

کارایی که کرد جرم نیست. دخترای زیر ۱۸ سال رو به خونه اش می کشوند و آزار و اذیت. کودک آزاری 

اها بیچاره‌  امیدوارم خدا کمکش کنه

آمین.

بااینکه من هیچوقت غنا گوش نمیدم چون حرامه.ولی بازم دلم براش همیشه میسوخت.خدا به هممون کمک کنه

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
ان شاالله عزیزم. خواهش میکنم. دو روزه همه فکرم شده این پسر. وقتی یه جوونی از روی سادگی تو دام ادم ...

اخیییی چقدر  مهربونی شماا❤️ 

آره ببین درسته بددهنه و ... ولی خیلی رو راسته . من ازش وایب منفی نگرفتم هیچ وقت 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
کارایی که کرد جرم نیست. دخترای زیر ۱۸ سال رو به خونه اش می کشوند و آزار و اذیت. کودک آزاری 

نه عزیزم من طرفدارش نیستم که پشتش وایستم من میگم دوستی واینا که جرم نیست اونجا من از۱۸ سالو اینا خبرنداشتم تازه دیدم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز