2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا هم کنارش خونده میشه دفع انرژی منفی و سنگینی ها

همون ارزوهای خود ادمه که ادم خودشم میتونه بخونه من بکسال یکی منت سرم گذاشت شمع سوزوندم واست عکس هم فرستاد واسم برای دوستمم همون عکس را فرستاده بود خانمه ادعای مومنیشم میشد

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

شمع روشن میکنن بسوزه خودت انجام بده گول کسی هم نخور

شمع سفید ۷تا روشن کن کنارش یه ظرف آب وقران ونمک دریا بزار وشروع کن دعا کردن .یه جای ساکت باش تا انرژی منفیت دفع شه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
همون ارزوهای خود ادمه که ادم خودشم میتونه بخونه من بکسال یکی منت سرم گذاشت شمع سوزوندم واست عکس هم ف ...

عزیزم اصلا تا خودت روشن نکنی به هدف نمیرسی .گول کسیو نخورید

همون ارزوهای خود ادمه که ادم خودشم میتونه بخونه من بکسال یکی منت سرم گذاشت شمع سوزوندم واست عکس هم ف ...

خوب ایشون دیگه کلاهبرداری کرده

یه شمع دیگه برای هرکسی باید روشن کرد وقتی پولشو

میگیرن

شمع سفید ۷تا روشن کن کنارش یه ظرف آب وقران ونمک دریا بزار وشروع کن دعا کردن .یه جای ساکت باش تا انرژ ...

مرسی عزیزم. من خودم مدام یک شمع وارمر سفید تو خونه روشن میکنم خیلی وقتا کنارشم عود روشن میکنم حالم را خیلی خوب میکنه.اینم که شما گفتید انجام میدم

عزیزم اصلا تا خودت روشن نکنی به هدف نمیرسی .گول کسیو نخورید

دقیقا. همکار من خودش انجام داده نتیجه گرفته. بهم گفتش مدام شمع تو خونه ات روشن باشه.

یک سوال نمک دریا تو یک ظرف جدا اب هم جدا درسته؟

مرسی عزیزم. من خودم مدام یک شمع وارمر سفید تو خونه روشن میکنم خیلی وقتا کنارشم عود روشن میکنم حالم ر ...

انجام بده خیلی تاثیر داره من به خیلی ها یاد دادم وازدواج کردن .خودم تو کلاس های علوم غریبه یاد گرفتم

دقیقا. همکار من خودش انجام داده نتیجه گرفته. بهم گفتش مدام شمع تو خونه ات روشن باشه. یک سوال نمک در ...

بله هر کدام ظرف جدا .اگه ظرفت شیشه یا بلور باشه خیلی خوبه

انجام بده خیلی تاثیر داره من به خیلی ها یاد دادم وازدواج کردن .خودم تو کلاس های علوم غریبه یاد گرفتم

منم مشکلم ازدواجه. اگر براتون مقدوره درخواست دوستی میدم قبول کنید.

2790
2778
2791
2779
2792