2777
2789
عنوان

توبه نزدیک مرگ قبوله ؟

400 بازدید | 48 پست

از مرگ مطمئن نیستم ولی بخاطر اتفاقی که واسم افتاده احتمال داره تا ی مدت کوتاه شاید 20 روز شاید ی ماه دیگه بمیرم ( احتمال 50% مثلا ) 

الآن از گناهایی که کردم خیلی پشیمونم ، توبه تو این زمان قبول میشه ؟ 🥺 

گناه زیاد و کبیره ... 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم خدا خیلی مهربونه توبه واقعی کنی حتما میبخشه،ولی الهی 120ساله باشی و زندگی کنی دوست گلم

اهالی یک دهکده🏡 تصمیم گرفتند تا برای نزول باران☁💧 دعا کنند.درروز موعود همه مردم برای مراسم دعا در مجلس جمع شدند و تنها یک دختر بچه 👩با خودش چتر ☔آورده بود و این یعنی ایمان.!💚(این کاربری دست دونفره من و خواهرم شادی ).
فقط میدونم خدا خیلی مهربونه توبه واقعی کنی حتما میبخشه،ولی الهی 120ساله باشی و زندگی کنی دوست گلم

آخه من بعضی وقتا جاهایی شنیدم که اگه بدونی فلان روز مثلا می‌میری ، توبه قبول نمیشه 🥺💔

ممنون 😓❤️ 

خواهش میکنم💚❤

اهالی یک دهکده🏡 تصمیم گرفتند تا برای نزول باران☁💧 دعا کنند.درروز موعود همه مردم برای مراسم دعا در مجلس جمع شدند و تنها یک دختر بچه 👩با خودش چتر ☔آورده بود و این یعنی ایمان.!💚(این کاربری دست دونفره من و خواهرم شادی ).
آخه من بعضی وقتا جاهایی شنیدم که اگه بدونی فلان روز مثلا می‌میری ، توبه قبول نمیشه 🥺💔

نمیدونم ولی خدا همیشه بخشنده بوده و هست این حرف ها شیطون گول آدم میزنه که از رحمت خدا ناامید بشی و توبه نکنی ولی اگه به خاطر عشق به خدا توبه کنی محاله خدا نبخشه

شما از الان توبه کن و جبران کن تا میتونی ،، بعد هم ان شاءالله ۱۲۰ سال عمر میکنی 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !