شما توبه هم کنی چون از درگاه خدا برای شفای بیماریتون ناامید هستی قبول نیست
واست سلامتی و عمر با عزت آرزومندم
از خدا بخواه که سلامتی بهت ببخشه و شما رو ببخشه بابت اشتباهات گذشته ای که دیگه قرار نیست تکرار بشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اهالی یک دهکده🏡 تصمیم گرفتند تا برای نزول باران☁💧 دعا کنند.درروز موعود همه مردم برای مراسم دعا در مجلس جمع شدند و تنها یک دختر بچه 👩با خودش چتر ☔آورده بود و این یعنی ایمان.!💚(این کاربری دست دونفره من و خواهرم شادی ).
البته اینو هم بگما برای گناهان حق الناست اگه بتونی حلالیت بگیری خیلی خوبه ولی اگرم نشد در حقشون کارای نیک انجام بده بقیه گناهانتم از ته قلبت استغفار بکن وتصمیم جدی بگیر دیگه تکرارش نکنی همینکه پس ذهنت این نیتو هم داشته باشی و به رحمتو مغفرت الهی امید داشته باشی خود همین هم خدا قبول میکنه پس ناامید نباش در مورد سلامتی هم ازخود خدا بخواه