fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6881 عنوان درسا عصبی و مریضیم کرده خسته شدم دیگه😭💔 101 بازدید | 4 پست رشتم تجربیه یازدهمم زیستم خوبه خداروشکر ولی توی درسای محاسباتی ضعیفم شیمیم خوبه بد نیست ولی توی درسای دیگه اصلا خوب نیستم بطوری که کی از درسای محاسباتی رو تا حالا اصلا نمره خوبی نگرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم پرخاشگر شدم بد دهن شدم هرچی میاد میگم وقتی عصبیم با خانوادم دعوا میکنم دیگه خسته شدم میدونم تواناییش رو دارم ولی ذهنم محدودم میکنه💔🙂 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️ 1402/09/17 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary5290 عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1287 فیزیک و ریاضی واقعا سخته🤦♀️ یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6881 فیزیک و ریاضی واقعا سخته🤦♀️ اوهوم 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
fiftyfiftygirl مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6881 تغییر رشته بده خودتم اذیت نکن نمیتونم زیست رو دوست دارم 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️