2777
2789

حالا اقوام درجه یکه نمیگم شناسایی نشم ک کیه نسبتش 

پسرش حدودا بیستو دو سالشه زن میخواد این درست ولی ن شغل داره میخوابه تا لنگ ظهر سربازی نرفته ن پولی ن چیزی اینا ب درک هرروز تو خونه دعواس یا خواهرشو میزنه یا وسایل خونه رو مشکونه طوری ک مادره از دستش خستش گریه میکنه ماشین برمیداره نصف شبا میره بیرون ی دوس دخترم داره میگ میگیرمش باباشم هی نازشو میکشه

🤮

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوان سرگرم‌ نامزد باشی بشه دست از سر اینا برداده.اولشم خوبه ولی بعد احتمالا یه جور دیگه اذیتشون کن ...

منم گفتم دختر مردمو بدبخت نکنین پسر شما همو عقل نداره که

منم گفتم دختر مردمو بدبخت نکنین پسر شما همو عقل نداره که

اگر داداشته که شاید یه حدی بتونی نظر بدی ولی ه درحه بعدتر مثل پسر خاله خواهرزاده فلان فقط خودتو بد میکنی.بزرگتر داره وقتی بزرگتری بلد نیستن خودشون چوبشو میخورن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یکی نزدیکان ما هم پسره سن کم گفت زن میخوام‌با دوست دخترش عقد کردن.عموش اینا هم گفتن این که هنوز سنی نداره وقتش نیست و فلان کار خودشونو کردن تو همون عقد جدا شدن.بعدا باباش گفته بود دلش میشکست میگفت من زن خواستم نگر۴تید 🤣انگار لپ لپه.حالا خدا کن این پسر سرنوشتش خوب بشه و دختر خانم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

2790
2778
2791
2779
2792