2821
2789
خب از دعواهاتون بگید بخندیم

دختر خالم یه سال از من بزرگتره .بعد سرماخورده بود تب شدیدی داشت .مامانش رفته بود دنبال باباش که بیاد ببرنش دکتر .اقا منم دیدم کسی خونشون نیس رفتم یه کتک مفصل بهش دادم و یه گردنبند گردنش بود اونم پاره کردم .اومدم خونه .اقا مامانش اومد خونمون چقد فوش داد ‌حالا من ۳ سالم بود دختر اون ۴ ساله!!

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زورت رسید بزرگتر از خودت بزنی؟ خب چرا زدیش؟

اره .من هیکلم درشت از اون بود .نمیدونم علت کتک زدنش چی بود 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

مثل من. تعریف کن من که یادم نمیره

منم یادم نمیره من خیلی بی آزار بودم همه حتی خانوادم منو کتک می‌زند هیچ کیم بهم اهمیت نمیداد میتونم بگم اگه این بی اهمیتها و کتک زدنا نبود آینده بهتری داشتم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

می‌دونی من از دوستام خیلی کتک میخوردم ریزجثه بودم زبون دراز چاره زبونم نمیکردن متوسل به کتک میشدن&nb ...

منم بی زبون بودم به اونا هم کاری نداشتم ولی از بدجنسی منو کتک میزدن

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز