2821
2789

سلام وقتتون بخیر.

والا من بیشتر از اینکه دعوا کنم کنار وای میسادم دعوای بقیه رو تشویق میکردم😅

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عفریته بودم واقعا یه عفریته به تمام معنا 😐

یادم میاد چه ظلمایی کردم از خدا طلب بخشش میکنم دخترارو میاوردم تو یه زمین که هنو ساخت نشده و کتک میزدم

یه بارم یه معتاد همسایمون بود تازه کشیده بود یه عالمه ترقه ریختم رو سرش خماریش پرید 😐تازه به دخترا شماره میدادم وسیله مخ زنی داییم بودم

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

عفریته بودم واقعا یه عفریته به تمام معنا 😐 یادم میاد چه ظلمایی کردم از خدا طلب بخشش میکنم دخترارو ...

وای تو دیگه. منم ی دختر دایی داشتم دو برابر خودم بود باهام کشتی می‌گرفت سرتهم میکردم

یه خروس داشتیم به همه حمله میکرد انداختمش رو عمه ام خروسه برگشت به خودم حمله کرد تیکه پاره شدم 😭با زور نجاتم دادن عمه ام نفهمید من بودم

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792