2777
2789

جوشام خوب شده اما ردش مونده هرکاری بگید کردم یخ گذاشتم... پماد زینک و هیدرو کینون زدم...  سرم استفاده کردم اما رد جوش یکم مونده روشی دارید که واقعا جواب بده؟ 

منم مثل خودتم واقعان دکتر لایه بردار قوی ترتینوئین داد ولی بازم کمرنگ هستن لعنتیا! پاکسازی رفتم ی بار نمیدونم چند بار برم خوب میشه یا ن ،موندم☹️

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل خودتم واقعان دکتر لایه بردار قوی ترتینوئین داد ولی بازم کمرنگ هستن لعنتیا! پاکسازی رفتم ی با ...

پاکسازی زیاد رفتم یع مدت خوب میشع ولی باز دوبارع برمیگرده کلافه شدم 

پاکسازی زیاد رفتم یع مدت خوب میشع ولی باز دوبارع برمیگرده کلافه شدم 

وای یعنی میگی منم نرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79