mis_es مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2584 عنوان چالش😅 46 بازدید | 7 پست اگه میشد برگردی به گذشته کدوم کارو انجام نمیدادی؟!من به شخصه همه کارایی که کردمو انجام میدم🤪~بیخوابی🫡~ 1402/09/17 | 01:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_ami عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 2940 من خودم سعی نمیکردم اینقدر زود از عشقم بگذرم که بعد سال ها یادم نره و اونم باعث بشه هنوز از ذهنش نره و ازدواج نکنه 😔🖤 خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
mis_es مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2584 من خودم سعی نمیکردم اینقدر زود از عشقم بگذرم که بعد سال ها یادم نره و اونم باعث بشه هنوز از ... 🫠🫠
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 5519 ازدواج نمیکردم سال اول کنکور خوب میخوندمتو مصاحبه فرهنگیان حسابی دروغ میگفتم ک کد ۵ نخورم هر کی دروغ گفت برد
mis_es مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2584 ازدواج نمیکردم سال اول کنکور خوب میخوندم تو مصاحبه فرهنگیان حسابی دروغ میگفتم ک کد ۵ نخورم ... چیا پرسیدن مگه؟
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 5519 چیا پرسیدن مگه؟ گفتم بعضی وقتا نماز صبح خواب میمونم در حد ماهی یکی دوبارگزارش زدن سهل انگاری در فرائض دینی گفتم همیشه نماز جماعت نمیرم ولی اکثرا میرم همیشه راهپیمایی نتونستم برم ولی هر سال حداقل یکی دوتا رو شرکت میکنم زده کمبود فعالیت اجتماعیآیا تو این مملکت همه معلما نماز قضا ندارن؟ هیچ کس نمازش قضا نشده ینی فقط میخوان دروغ بشنون
mis_es مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2584 گفتم بعضی وقتا نماز صبح خواب میمونم در حد ماهی یکی دوبار گزارش زدن سهل انگاری در فرائض دینی ... دقیقا همش دروغهمن یکی از اشناهامون اون پسره داخل عمرش نماز نخوند با شلوار پارچه ای رفت و کل نمازارو یاد گرف قبول شد😆من خودم دانشجوهم ولی خب امسال برای کنکور فرهنگیان ثبت نام کردم میدونم اگه ی درصد کتبیو قبول شم رو همین مصاحبه رد میشم چون چیزای دینی اصلا بلد نیستم 😑
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 5519 دقیقا همش دروغه من یکی از اشناهامون اون پسره داخل عمرش نماز نخوند با شلوار پارچه ای رفت و کل نمازار ... والا نمیدونم چجوری گزینش میکنن دینی زیاد نمیرسه احکامش ساده اسولی درباره خودت بائو خودتو عین دختر پیامبر جلوه بدیحالا من کد ۵ خوردم اعتراض زدم ببینم جوابش چی میشهدعا کن برام خیلی زحمت کشیده بودم براش🥺💔