تو مصاحبه فرهنگیان حسابی دروغ میگفتم ک کد ۵ نخورم هر کی دروغ گفت برد
یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟
گفتم بعضی وقتا نماز صبح خواب میمونم در حد ماهی یکی دوبار
گزارش زدن سهل انگاری در فرائض دینی
گفتم همیشه نماز جماعت نمیرم ولی اکثرا میرم همیشه راهپیمایی نتونستم برم ولی هر سال حداقل یکی دوتا رو شرکت میکنم
زده کمبود فعالیت اجتماعی
آیا تو این مملکت همه معلما نماز قضا ندارن؟ هیچ کس نمازش قضا نشده ینی
فقط میخوان دروغ بشنون
یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟
دقیقا همش دروغه من یکی از اشناهامون اون پسره داخل عمرش نماز نخوند با شلوار پارچه ای رفت و کل نمازار ...
والا نمیدونم چجوری گزینش میکنن
دینی زیاد نمیرسه احکامش ساده اس
ولی درباره خودت بائو خودتو عین دختر پیامبر جلوه بدی
حالا من کد ۵ خوردم اعتراض زدم ببینم جوابش چی میشه
دعا کن برام خیلی زحمت کشیده بودم براش🥺💔