2821
2789
عنوان

رژیمم بیایین

69 بازدید | 7 پست

۴روزه رژیمم صبحا هم ورزش میکنم امشب اسنک سوسیس کالباس وفلفل دلمه وقارچ درست کردم یدونه بدون سس ونوشابه خوردم بنظرتون کالریش چقدره واینکه نکنه وزن اضاف کنم چون این چن روزه خیلی چیزارو نخوردم

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

عذاب وجدان گرفتم  

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرادی نداره

همه چی بخور ولی کم بخور من خودم هر وقت میخوام لاغر شم یه وعده غذا توپ میخورم در طول روز نه صبحانه میخورم نه شام فقط نهار 

اب هم خیلی کم میخورم همون بعد نهار 

شبا هم چایی زیاد میخورم 

دیگه نه میوه تو برنامه غذاییمه نه سالاد 

ولی بعد دوماه لاغر میشم دوباره بعد یه مدت هوس چاقی میکنم تا حالا سه بار اینطور شدم تکلیفم با خودم روشن نیست ولی خب با خوردن و نخوردن وزن دلخواهم میگیرم 

۲۶۰ کالری

مرسی عزیزم

همه چی بخور ولی کم بخور من خودم هر وقت میخوام لاغر شم یه وعده غذا توپ میخورم در طول روز نه صبحانه می ...

ولی من خیلی کم وزن کم میکنم با یه لیوان آب هم چاق میشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز