2777
2789
عنوان

هر چند سال یه بار مبل می خرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تنوع دوست دارم وسیله دکوری اگه خوشم بیاد به چشم قشنگ باشه میگیرم اون زمان خاصی نداره الان 3 سال ازدواج کردیم همسرم معامله ای کرده که گفته بگیره با سودش مبل ها واسه عید عوض کنیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

هروقت با نشستن روی مبل چوباش رفت تو لوزالمعدمون😂😂😂

والا مبل ما الان به همین مرحله رسیده هنوزم برام امکانش نیست عوض کنم     

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
طبیعیش هم همینه آخه یه تاپیک زده بودم هر چند وقت یه بار کاپشن و لباس زمستونی میخرید،اکثرا نوشتن هر ...

مبل و وسایل خونه رو دیر به دیر عوض میکنیم اونم بخاطر شوهرم اون نمیزاره

ولی لباس و هر سه ماه چند دست برای خودمو بچه هام میخرم

رو لباس خیلی حساسم باید مرتب و نو باشه

من و همسر بااینکه هر دو شاغل درآمد بالاهستیم بعد از ۶سال جرات نداریم مبلارو عوض کنیم از بس گرون و بی کیفیت شده بازار

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من با پسر همسایه عروسیمون ۳ روز فاصله بود۸ سال پیش ...چند روز پیش مامانم گفت عروس فلانی برا بار سوم ...

عزیزم 

منم بعد ده سال هفته قبل سطل تو سرویس بهداشتی رو تازه خریدم و نو گذاشتم هر وقت میرم دستشویی خر کیف میشم   

خدایا من چه قدر قانعم که با یه سطل زباله اونم مال تو دستشویی اینجور خوشحال میشم هققق     

خدایا میدونی که 

قانع نیستم ولی پول ندارم دیگه خودت یه کاریش بکن 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

مبلام کیفیت نداره خدا خیرش نده . تو نمایشگاه ی چیز میزار ن اما موقعه تحویل جنس آشغال تحویل میدن . ۳ ساله مبلمو عوض کردم دلم میخواد ی مبل درست درمون بگیرم . اما فعلا شرایط ش نداریم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
طبیعیش هم همینه آخه یه تاپیک زده بودم هر چند وقت یه بار کاپشن و لباس زمستونی میخرید،اکثرا نوشتن هر ...

ما تا اعتراف نگیریم از چیزی ول نمیکنیم آخه بریزم دور که چی بشه گرونترشو بخرم !!

رسیدن بهش سخته ولی من خیلی قوی ام