ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد از دوسال زندگی تغییر دادیم چون از اول کیفیت پایین خریدیم به دلیل بودجه که بعد ها مبل خوبی بخریم
و اینو دیگه داریییم تا ۱۰ سال به بالا
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من با پسر همسایه عروسیمون ۳ روز فاصله بود۸ سال پیش ...چند روز پیش مامانم گفت عروس فلانی برا بار سوم پرده و فرش و مبل رو عوض کرده...گفتم چ جالب منم بعد از ۸ سال بعد از ۳ بار جابجایی ک حالا تو خونه خودم مستقر شدم جا مایعیم رو عوض کردم🥴
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔