2777
2789

اول بری بازار فروشش رو پیدا کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بله عالی اما خیلی کار سختی هست خیلی 

فروشنده ها سود بیشتری دارند تا تولید کننده ها 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مرحله تولید دیگه دارن بعد فروش و آغاز میکنن

تولید راحت ترین قسمتش

اول بازار فروش چک کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

همسرم این کار و داره پس در امدش خوبه ؟ همسرم تازه شروع کردن

فوت و فنش بیاد دستش باشه  

من برای تحقیق درسی  برای دخترم به این کارگاه ها رفتم 

کوره های زغال پزی خیلی دودش آزار دهنده بود 

آقاهه می‌گفت ک نظم خیلی مهمه که پراکندگی نباشه 

ابزار مناسب 

رسیدگی به کوره در تایم منظم که زغال مرغوب بدست بیاد 

و اینکه مشتری خوش حساب و نقد باید باشه 

می‌گفت بارها چکی دادیم و چک پاس نشده علاوه بر اینکه

کارگاه تعطیل کردیم چقدر هم خرج کردیم برای دوندگی قانونی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سلام احتمالا شمام تبلیق این کارخونه های تولید ذغال دیدین که میگن مواد اولیه میدیم ذغال ازتون تحویل میگیریم با درامد ماهی ۱۰۰ملیون خواهش میکنم ازتون من اسم از شرکتی نمیبرم که فکر نکنین شرکت رقیبم به هیچ کدوم اعتماد نکنین همشون مثل همن همشون بدون استثنا روییا فروشن قرارداد سفتو سخت باهاتون میبندن بعد شما بازنده همون قرارداد میشین با خیلی روش ها گولتون میزنن از یه جایی که فکرشو نمیکنین بهتون میندازن در آخر بگم من خودم از یکی این شرکتا گول خوردم صد ملیونم رفت کاریم از دستم برنمیاد شما اشتباه منو تکرار نکنین ببخشید زیاده گویی کردم ولی دلم پر بود خدانگهدارتون 

شنیدم یکی از اشناها، میره خرده چوب از نجاری ها میخره با دستگاه پرس میکنه و داخل کوره، زغال تولید میکنه با کیفیت و خوشگل
خودش هم تک نفره همه کارا رو انجام میده مجوز هم گرفته
یه شرکت تک نفره داره
میگه سودش واقعا عالیه
البته کاری هست و زبر زرنگ

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

به در آمد نرسیده اما پول خودش و در میاره دستگاه میخرن و ارتقاش میدن

سلام عزیزم

ماهم میخوایم اینکارو شروع کنیم

شما ذغال فشرده صنعتی تولید میکنید؟

بازار فروشو پیدا کردین؟

چقد هزینه دستگاها میشه؟

چقد طول میکشه ب درامد برسه؟و اینکه حدود درامدش چقد میشه؟

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
سلام عزیزمماهم میخوایم اینکارو شروع کنیمشما ذغال فشرده صنعتی تولید میکنید؟بازار فروشو پیدا کردین؟چقد ...

سلام گلم نمی‌دونم چجوریه شوهرم هنوز برداشت شخصی نکردن پولی که در میارن مدام دستگاه اضافه میکنن بازار فروش هم خوبه