2777
2789

تاپیکا قبلم‌ بخونید متوجه میشید

من از اول عقد درگیر مشکل قمار همسرم بودم چندبارم فرصت دادم حتی خودکشی هم‌کرده‌بود 

این‌سری چندماه نرفت‌دوباره متوجه‌شدم‌رفته

و اینکه افسردگی داشته و قرص میخوره و من نمیدونستم 

اما خیلی التماس و‌گریه میکرد‌که‌برگرد

منو زنده زنده خاک‌کردی

عزیزترنمو گرفتی ازم و..

واقعا تو این یه سال از اول  من همش‌درگیر مشکل بودم و هیچ اعتمادی ب زندگی ندارم  اما خیلی دلم میسوزه و‌براش و‌میگم کاش‌میتونستم کمکش کنم 

چیکار کنم این عذاب‌وجدانم‌بره؟؟؟؟😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
میتونی بمونی و خوبش کتی گلم 

من تو این یه سالم نقش مادرشو حس میکنم داشتم هی‌اینکارو نکن بکن از قبل از عقد تو این‌کار بوده و‌نمیدونستم

میترسم دوباره بعد‌چندسال‌بره‌ 

اخه قبلنم اعتیاد ب‌مواد‌داشته🥺

همش نگرانم چقد کنترلش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری از دستت برنمیاد این غریزه ی توعه که دلسوزی کنی و عذاب وجدان بگیری که همه ی ادما همینن اما تو نمیتونی عمرت رو بذاری به پای کسی که درست نمیشه عزیزم اون باید به روانپزشک مراجعه کنه نه تویی که سر رشته نداری❤️

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
کاری از دستت برنمیاد این غریزه ی توعه که دلسوزی کنی و عذاب وجدان بگیری که همه ی ادما همینن اما تو نم ...

پیش روانشناسم رفتیم باهم 

اما خب خیلی هم‌دروغ‌میگف تو این‌مورد وقتی‌میپرسیدم‌پول‌کجاس بخاطر اینکه نفهمم 

حتی قضیه داروخوردنشم ک نگفته بیشتر حس میکنم نمیتونم باورش کنم

ب هرخرفی‌میزنه میگمش حس‌میکنم‌دروغ‌میگی😭

الان دلت برا اون بسوزه چند سال دیگ دلت برا خودت بدجور میسوزه عاقل باشی می‌دونی چیکار کنی نباشی که هی بمون دلسوزی و شکسته شو 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید