2777
2789
عنوان

ادب کردن بچه ی شلخته و بی نظم

2476 بازدید | 23 پست

با سلام

خانم‌ها پسرم به شدت شلخته و تنبل هست.

کل کتابها و وسایلش تو سالن و اتاق این و اون پخش هست! از مدرسه که میاد لباس هاش رو هر چقدر هم بگم آویز نمیکنه. میره تو سطل اشغال حمو م جیش میکنه! ندادش رو تراش میکنه روی فرش میریزه. درس‌هاش رو لحظه ی آخری میخونه!! هی تشویقش میکردم نمی‌دونم خودم بهش کمک میکردم ولی هی میگفت دو دقیقه صبر کن ولی اون دو دقیقه میشد سه ساعت!!!

از امروز تصمیم گرفتم یه خط کش بگیرم دستم و بابلسرش بایستم انجام داد که هیچ نداد یکی بهش بزنم تا انجامش بده!! امروز هم برای اولین بار اجرا کردم نتیجه داد!!😥😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کتکش نزن سمج تر میشه و لجبازی تر 

مثلا اسباب بازی‌ای مورد علاقشون که در طول روز باهاشون بازی میکنه قائم کن بعد اگه گف کجان بگو من نمیدونم بخاطر شلختگی تو گم شدن شاید این راه حل جواب داد

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

شمشير نكشي برامون خب بد تربيتش كردي ديگه عزيزم..

ي چيزاي بايد خظ قرمز ميبودن! جاي ادرار توي سظل نيست!

دانش اموز مدرسه اي ديگه بچه نيست

كاملا ميفهمه..

ماهي از اب هروقت بگييري تازع است./

از امروز قانون بزتر روي كاغذ بنويس

علامت مثبت منفي بزن

تشويق و محروميت قرار بده

💕

بزنیش بعداً بدترم میشه چون لجباز میشه

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]

بچه های من حدودا پنج سالشونه،ببین من خودم معلمم ،سالی 50تا دانش آموز پسر تربیت میکنم ،ولی بچه های خودم واقعا درموندم کردن،به شدت شلخته و بی نظمن،که باباشونم همینطوره،کلی استیکر تشویق و محبت و زبون و کادو و هر چی بگی امتحان کردم،الان فقط به زور متوسل میشم

شمشير نكشي برامون خب بد تربيتش كردي ديگه عزيزم.. ي چيزاي بايد خظ قرمز ميبودن! جاي ادرار توي سظل نيس ...

ربطی به تربیت نداره، همون شیوه ی تربیتی رو روی دخترم پیاده کردم و الان ۴ سالشه. اونقدر مرتب هست که نگو! اخه کدوم مادری میگه بچه ببر پوست موز رو بنداز  زیر مبل!! یا عزیزم برو روی فرش یا نمی‌دونم فلان جا جیش کن!!